Sofos Katė Nulio Apsaugų, Mat Grandiklis Katė Medžio Braižymo Letena Po Raštas Sofa Katė Vyriais Leteną Pagalvėlės Naminių Reikmenys

€3.06 €4.56
  • w162528
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Aprašymas:

1、Katės myli nagus.Neįmanoma sustabdyti kačių iš žūklės, o jūsų baldai turi kentėti begalinis įbrėžimų.Sofa cover apsaugo jūsų baldus nuo pažeidimų, o todėl savo kačių laimingas.

2、 Mūsų katė su šlapia danga trinkelės yra dydžio, bet pusę, sofos, stalo kojos, arba kaip katė poilsio padas su savo baldus, greitai ir efektyviai.

3、 Natūralaus sizalio yra katės meilės, gryno natūralaus sizalio savybės stipraus tempimo, dilimui ir korozijai atsparių.Natūralios, ekologiškos ir aplinką tausojančių produktų yra saugūs jūsų katė.

4、 Į sizalio audinio šis muilas mygtukai yra ypač patvarus.Neišsiskiriantis tamsiai pilkos spalvos audinys yra pusė įrengta, kad atitiktų bendrą projektą, jūsų baldus.

5、 Mūsų katė su šlapia danga trinkelės gali būti valomi, galima jį praplauti vandens, jis bus sausas, greitai ir ji yra labai lengva valyti.Bet prašome atkreipti dėmesį, kad sauso kilimėlio šešėlyje.

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Medžiaga:Sizalio Kanapių

Įpakavimas: OPP

Pakuotės dydis:42*30*1

Tyrimo Populiacija:Katės

Pakuotė:

Katė Scratch Guard*1+Instrukcija*1


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • pakuotės dydis: 42*30*1
  • Pakavimas: OPP
  • Tyrimo Populiacija: katės
  • Medžiaga: Sizalio Kanapių


Žymos: sofa-lova, kačių bokštas, katė sizalio, sienos katinas lazanija, ryšiai augintiniai, katė led žaislas, katė naudotis varantys, kačių bokštas medis, lepim, katė lipti namas.

RomyDany8986
2021-01-02
5/5
parfait
Lubaynoy 97
2020-09-14
5/5
VERY GOOD PRODUCT ACCURATE DESCRIPTION FAST DELIVERY
Joefletcher
2020-10-23
1/5
It is dwarf and unhelpful

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai