1 Pora Push Up Baras, Stovėti Roses Valdybos Naudotis Mokymo Krūtinės Baro, Sulankstomos Rankenos Treneris Įstaiga Pastate Fitneso Įranga

€3.66 €4.81
  • w166753
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Sulankstomas Įstaiga Pastate Fitneso Treniruotės Naudotis Įrankiai Anti-slip Krūtinės, Pilvo Raumenų Treniruoklis Push Up Stendas su Saugojimo Krepšys

Ypatybė:

1. Tvirtas ir lengvas raumenų builder - trikampis push up barai gerokai padidina stabilumą ir padėti jums taikyti konkrečias raumenų grupes, - mentės raumenys, tricepsas, deltoids ir krūtinės raumenys, ir sculpts visą savo viršutinės kūno dalies (rankų, pečių, krūtinės, nugaros, ir core).

Puikus push-up namuose, sporto salė, biuras, ar kelionės.

2. Super patogi ir plati rankenos - kovą su push up rankenos yra kamšalu minkšta storio putų, tai baisiai patogi, plati ir ergonomiškas rankenos leidžia geriau sverti paskirstymą ir apsaugo jūsų riešų nuo įtampos.

Su dvigubu pulsacijos ir guzas tekstūros dizainas,spaustuvai, negali būti neslidžios net jei jūsų rankos yra suprakaitavęs.

3. Tvirtas ir slydimui atsparus - Tai push-ups įranga yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, lengvas ir patvarus statybos, gali palaikyti iki 660 svarų.

Keturios kovos slydimo pagalvėlės apačioje suteikia daug daugiau stabilumo, push-up tinka visų rūšių grindis, pvz., kilimų, granitas, marmuras, kietmedžio ar plytelių grindis.

Išmatavimai: Dangtelis: 6.3 x 5.1 x 1,5 colio, atsiskleisti: 6.3 x 5.3 x 5.1 colių

Specifikacija:

Medžiaga: Nailonas, TPR, nerūdijančio plieno

Spalva: Raudona

Dydis: 160x130mm/6.3x5.12in

Svoris: 590g

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2 X Push-up Paramos Stovo

1 X Saugojimo Krepšys


  • Forma: Echelon, Push-up Stovas
  • Modelio Numeris: Push-up
  • Funkcija: Įstaiga
  • Mokymo Režimas: Knygos
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: liemenėlė, naudotis įranga, su push up, liemenėlė pagunda, chignon, roses stovo valdyba, ara led juosta, roses stovo, valdybos push up, push up stovas.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai