Lentelėje Savininkas Aidas Dot 3 Kartos, 360° Reguliuojamas Stovas Laikiklis, tvirtinimas Smart Home Garsiakalbis, Pagerinti Garso Matomumas A

€6.10 €7.26
  • w168032
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


unikalus stalinis laikiklis skirtas Echo Dot trečiosios kartos (be įrangos)

Multi-kampas reguliuojamas dizainas leidžia Echo dot būti pasukti 360 laipsnių, leidžianti jums bendrauti su taškeliais, bet kuria kryptimi, užtikrinti geresnę peržiūra ir garso kampų.

Atleiskite prekystalių ir tegul įkrovimo kabelį pro bazę ir pašalinti šią problemą seniai linija iškyša.Paprasta perkelti, puikus virtuvės, studijų, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys ir miegamasis.

Aidas dot laikiklis visiškai rodomas garsiakalbis, siekiant pagerinti garso kokybę, be jokių kliuvinių - kad skambėtų aiškiau.

Apačioje silikono padas garantuoja Echo dot prie stalo, apsaugoti stalo paviršius nuo įbrėžimų ir išvengti slydimo ant lygaus paviršiaus.Trys silikono handshaking apsaugo Echo Tašku nuo įbrėžimų.

Unikalus dizainas su lengvai matymo kampas naudoti net artimosios šviesos naktį.Jūs galite reguliuoti Dot susiduria su aukštyn ir žemyn, pasukite savo galvą į kairę ir dešinę.

Lengva prieiga prie maitinimo prievadas, prijunkite kabelį iš apačios bazę, todėl švarus ir tvarkingas, apmokestinimo.

Leidžia jūsų dot iš kelio ir jį saugo saugus nuo bet kokios galimos žalos dėl skysčio išsiliejimo ar maisto šļakstēties.

spalva:juoda

Medžiaga:PC+ABS

dydis:105*105*130mm

Pakuotės Turinys:

1 * Desk top stendas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: Stalas top stendas
  • Prekės Pavadinimas: Fasdga


Žymos: pigūs stovi stalas skaičiuoklė, nešiojamas dėklas vesa, grindų garsiakalbio stovas, grindų garsiakalbis, 2 echo dot, laikiklis tv, Garsiakalbio Stovas, "bluetooth" garsiakalbis lentelė, tvirtinimo prie sienos garsiakalbis fm, echo dot 3 paramos.

Rebecca Workman716
2020-12-08
5/5
Enjoyed.
Jackson Morrison1
2020-12-15
5/5
Arrival a few days before planned. Not seeing it since it's for A gift. But it looks pretty good.
Domofon Cyfral
2020-10-05
4/5
Good support. Echo firmly.
Lordimpaler
2021-01-05
5/5
very fast delivery and would buy from them again

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai