LED Fotonų Odos Priežiūros Prietaisas, Microcurrent Veido Odos EMS Mesoporation RF Radijo Dažnių Veido Kėlimo Sugriežtinti Grožio Priemonė

€17.89 €27.52
  • w169608
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


LED Fotonų Odos Priežiūros Prietaisas, Microcurrent Veido Odos EMS Mesoporation RF Radijo Dažnių Veido Kėlimo Sugriežtinti Grožio Priemonė

Savybės:

Microcurrent

Keturi elementai yra naudojami siekiant užtikrinti, kad elektros srovė veikia atsitiktinai ir stimuliuoja raumenų audinio labai švelniai sukelia antrinių raumenų judėjimo, kuris išsaugo odos stangrumą ir elastingumą.

Eectropration

Pristatome grožio esmės į jūsų odą

Šis grožis mašinos naudojamas kolageno injekcijos be adatos.Stambiamolekuliniai komponentų, tokių kaip kolagenas ir hialurono rūgštis negali lengvai prasiskverbti į deeplayer odą nuo paviršiaus.Bet su mūsų speciali technologija, vadinama "Electroporation" jūs galite pasiekti aukštą veiksmingumo be jokio skausmo.

Mesoporation

Mityba importo skvarba, lyginant su jonais nuo odos paviršiaus is1mm apie 10 kartų, 4mm apie 27 kartus.Veikliosios medžiagos į odą, gali garantuoti.Kuris gali veikti efektyviai, kad jūs tikrai manote, odos tobulinimo ir atidėti senėjimo poveikis.

RF

Dėl detoksikacijos, limfos drenažą, kraujotaką.Elektros energijos yra linkęs sekti trumpiausias atstumas tarp dviejų elektrodų.Kai elektra eina per gyvas audinys, aukštos energijos srautą generuoja šilumą, kaip savybė, elektros energijos ir atsparumo elektros gyvas audinys.Tai yra dar viena funkcija, Dr. Arrivo, kad prisitaiko elektros energijos, švelnus odai.

LED

Gydymo spuogų pakitimai.Ji veikia efektyviai, nepažeidus odą, naudodami ypač jautrius LED šviesos sukūrė tik grožio įranga.

Modelis 1: Rožinė šviesa

Bangos ilgis: 415nm (+ - 10nm)

Odos balinimas, tiktų tamsios odos

Modelis 2: Rožinė mirksinti šviesa

Padidinti absorbcijos grožio skysčio, ir, kad oda yra aiškus ir baltesni

3 pavyzdys: Raudona šviesa

Bangos ilgis: 620nm (+ - 10nm)

Padaryti odai daugiau brigh , elastingi

4 pavyzdys: Geltona šviesa

Bangos ilgis: 590nm (+ - 10nm)

Detoksikacija, suteikia odai sveiką daugiau

5 pavyzdys: Mėlyna šviesa

Bangos ilgis: 465nm (+ - 10nm)

Skatina kolageno gamybą.Kolagenas yra pagrindinis baltymų naudojamas remonto pažeistų audinių ir pakeisti senus audinius.Geriausia smulkias raukšleles, sumažinti porų dydį, patinę po operacijos.

6 pavyzdys: Žalia šviesa

Bangos ilgis: 520nm (+-10nm)

Padidinti absorbcijos grožio skysčio, ir, kad oda yra aiškus ir baltesni

ackage sąrašą

1x Pagrindinis įrenginys

1x Naudojimo Instrukcija

1x Power linija

1x Įkrovimo stovas


  • Medžiaga: Metalo
  • Funkcijos 2: Eectropration
  • 3 funkcija: veido ir kūno aukšto dažnio
  • Prekės Pavadinimas: BOLUOYIN
  • funkcija 3: microcurrent
  • 2 funkcija: Odos Sugriežtinimas
  • Gamybos procesas: Mašina Padarė
  • Maitinimo Šaltinis: Įkraunamoji Baterija
  • Funkcija: RF, EMS,LED,Ultragarso ,Mesoporation
  • Modelio Numeris: Ultragarsinis Veido RF LED Fotonų Atjauninimo Massager
  • Funkcija 1: EMS Mesoporatio


Žymos: radijo dažnių mašinos grožis, radijo dažnių mašinos profesinės, radijo dažnių priemonė, rf radijo dažnių mašinos, didelis radijo dažnių aparatas, radijo dažnių aparatas ir fizines, radijo dažnio aparatas karšto, gelis mašina radijo dažnių, tripolar radijo dažnių aparatas, radijo dažnio aparatas pilvo.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai