Automobilių neslidus Lankstus Silikoninis Saugojimo Priemonė, Dėklas Didelis Įrankis Organizatorius Įrankių dėžė #YJ

€3.73 €5.11
  • w169979
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Automobilių neslidus Lankstus Įrankis, Dėklas,Originalus, Ne magnetinis Įrankis Silikono Dėklas, Didelis Įrankis, Organizatorius ir Saugojimo Saugiai Forma, į Bet kokį Paviršių Lengva Dalis Pikapas

Medžiaga: Šis įrankis organizatorius, pagaminti iš aukštos kokybės silicio gelio,graži išvaizda.

Efektyvumas: neslidus lankstus įrankis, dėklas gali efektyviai organizuoti savo įrankius.Tvirtinimo detalės, plaktukai, veržliarakčiai, kištukiniai lizdai, grąžtai, veržlės, varžtai ir kitos priemonės, kurios gali būti naudojamos, gali būti nustatytos atitinkamose srityse, ir dirba tvarkingai.

Apsauga: Silikono Įrankių Dėklas yra atsparus naftos ir ne korozinių cheminių medžiagų, gali atsistoti, cheminių medžiagų, pavyzdžiui, stabdžių valiklis, dyzelinas, variklio alyvos,raupų naftos, ir daugiau.

Lankstumas: aukšta šilumos varža ir lankstumą, neslidus lankstus įrankis, dėklas gali padaryti, kad tinka įvairių darbo aplinką, ar ji yra priežiūros darbai, tokie kaip automobiliai, namų apdaila, lėktuvų, laivų, motociklų, visureigių transporto priemonių, elektroninius gaminius, rankdarbius ir pan.

Lengva valyti: šiek tiek muilo ir vandens taip, kad jis naujas dar kartą.Jei jūs susiduria su daugiau varginantis atvejais, jūs netgi galite naudoti stabdžių valikliu.

Įrankių dėklas yra pagamintas iš aukštos kokybės silicio gelio, graži išvaizda ir anti-static.., Įskaitant tris specifikacijas, Mažas: 10.8" x 5.7"; Vidutinės 10.1" x 9.2"; Didelis: 21" x 11.6"

Neslidus lankstus įrankis, dėklai pasižymi gera šilumos varža, jie yra ne magnetinis, ir nebus pritraukti metalinius žetonus.Jie yra atsparūs naftos ir ne korozinių cheminių medžiagų, gali atsistoti, cheminių medžiagų, pavyzdžiui, stabdžių valiklis, benzinas, WD-40, tepalo, skydrol, ir daugiau.

Ne slydimo originalus lankstus įrankis, dėklas gali efektyviai organizuoti savo įrankius.Tvirtinimo detalės, plaktukai, veržliarakčiai, kištukiniai lizdai, grąžtai, veržlės, varžtai ir kitos priemonės, kurios gali būti naudojamos, gali būti nustatytos atitinkamose srityse, ir dirba tvarkingai.

Aukšta šilumos varža ir lankstumą, neslidus lankstus įrankis, dėklas gali padaryti, kad tinka įvairių darbo aplinka, jie yra ne magnetinis, ir nebus pritraukti metalinius žetonus.

Šviesos, lengva nešiotis ir laikyti, anti-static, nemagnetinis ir nedegios.

Pastaba: neįskaitant įrankiai

Sudėtyje yra:

1X Mažas: 10.8" x 5.7" Įrankių dėklas

1X Vidutinio 10.1" x 9.2" Įrankių dėklas

1X Didelė: 21" x 11.6" Įrankių dėklas

3X Ne magnetinis Įrankis Silikono Dėklas


  • Medžiaga: PVC
  • Tipas: Dėžutė
  • Modelio Numeris: Namuose
  • Prekės Pavadinimas: ISHOWTIENDA
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: porankiai dėklas, įrankių dėklas, box įrankis, įrankių laikymo organizatorius dėžutę, įrankių dėžės, multy įrankis atveju, didelis įrankis organizatorius dėžutę, lauke storag, chirurginės dėklas, tualetinio popieriaus laikymo spintos.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai