Kaminsky Besiūlių Tinklelio Juostele Legging Moterų Fitneso Kelnės Drabužių, Sporto Salė Legging Moterų Drabužiai Push Up Leggins Aukšto Juosmens Antblauzdžiai

€10.77 €16.57
  • w171467
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Liemenėlė Dydis

S Krūtinė:58CM Apačioje:49CM Ilgis:32CM M Krūtinė:62CM Apačioje:52CM Ilgis:34CM L Krūtinė:66CM Apačioje:55CM, Ilgis-ne didesnis kaip 36 cm

Top Dydis

S Krūtinė:58CM Ilgis:49CM M Krūtinė:62CM Ilgis:51CM L Krūtinė:66CM Ilgis:53CM

Antblauzdžiai Dydis

S Juosmens:45CM Klubo:58CM Ilgis:78CM M Juosmens:48CM Klubo:62CM Ilgis:80CM L Juosmens:51CM Klubo:66CM Ilgis:82CM

PATARIMAI:

Minėti duomenys buvo matuojamas, kai produktas buvo plytelėmis.Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir ten bus klaida 1~ 3 cm.Prašome suprasti.

APIE MUS

Mes turime mūsų gamykloje ir dizaino komanda.

Mes siūlome gamtos,nacionalinių ir laisvo stiliaus.

Mes galime jums pasiūlyti didmenines kainas norite pirkti urmu.

MOKĖJIMO

Mes priimame Boleto,visa,MasterCard,Qlwl, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė,WebMoney ir banko

perdavimo.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.cinamonosodyba.lt ateityje.

PRISTATYMAS

Paprastai jūsų siuntiniai yra pristatomi per 4 dienas.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

ATSILIEPIMAI

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, skirkite keletą minučių ir palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5-žvaigždučių( aeProduct.getSubject() ) mums.

Tai yra gyvybiškai svarbus mums . 5-žvaigždučių apprasial ir teigiami atsiliepimai padės mums tobulinti mūsų produktus ir paslaugas

Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų.

Mes garantuojame, kad mes 100% slove jokių problemų už jus.Jei turite kokių nors klausimų, plaese nedvejodami kreipkitės į mus.Mes džiaugiamės, kad padėtų jums išspręsti".

Apmokėjimas: Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.cinamonosodyba.lt, tokių kaip Alipay,Kredito Korteles,Realaus laiko Banko Pervedimai:Off line Mokėjimus (Banko Pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba,ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Pristatymas: Mūsų prekės yra labai tinkamas,prašome būti tikri, pirkti,mes bus nedelsiant išsiųstos. 1.Dėl Politikos,prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę, jei jums yra Rusija.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą. 2.Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas nuo mokėjimo gavimo. 3.Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinė šventė,tvarkymo laikas bus atidėtas.Prašome suprasti. 4.Jei jūs neturite gauti prekes per 45 dienas,prašome leiskite mums 3-5 darbo dienas patikrinti negavusieji paketai prieš mums klausimą jums grąžinti.Ačiū.Atsiliepimai: Tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerus atsiliepimus!Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjas Reitingai mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Dėkojame už jūsų paramą!


  • Audinio Tipas: Megzti
  • Storis: STANDARTAS
  • Amžius: Amžius 18-35 Metų
  • Elemento Tipas: Antblauzdžiai
  • Lytis: MOTERIS
  • Hip-Stilius: Reguliariai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Siūlės: Besiūliai
  • Juosmens Tipas: aukštas
  • Medžiaga: Nailonas
  • Ilgis: Ankle-Length
  • Stilius: High Street
  • Spandex: Aukštos Spandex(>20%)
  • Modelio Tipas: Kietas


Žymos: sporto salė ryklys ombre, Kojos Dydis, antblauzdžiai fitneso su aukštos juosmens, tajice, šilumos kojos, athleisure moterims, gymshark ombre, geležies iki mironova, napoagym, kojų prakaito.

Maxmut 94 94 Kz
2020-12-21
5/5
They are equal to the description, they are very elastic and of good quality, I chose an M, but next time I will choose the S as they stretch enough, I certainly recommend them.
Aprapvaprar
2020-12-05
5/5
The product is accurate to the description. I'm very satisfied. I arrive very fast
K Sosinsk
2021-01-19
5/5
I am very satisfied thank you

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai