10vnt/daug Daugkartiniai Buteliai Kosmetikos Vakuuminės Kolbos Siurblys Butelis Aukso Bžūp Kvepalai Esmė Losjonas Makiažo Daugkartiniai Butelis

€18.29
  • w173545
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Prekės nuotraukos:

Aprašymas:

100% Brand new ir aukštos kokybės Šis butelis bus išvengta produkto kontaktas su deguonies naudojimo metu, siekiant išsaugoti veiklioji medžiaga ir išlaikyti tinkamumo laikas.Su Beoriu Siurblys Butelis padės sumažinti atliekų, kaip produktas, yra stumiamos iki siurblio per disko.Vakuuminės Kolbos padeda išlaikyti bakterijų ir kitų teršalų iš savo ekologiškas produktas ar kosmetikos už ilgalaikį produktą.Tinka: Kvepalai, serumai, kremai, losjonai, odos priežiūros elementai, drėkinančių ir kitų medžiagų.Buteliai gali būti pakartotinai naudojamos ir pripildyti Nuolat losjonai, atokiau nuo taršos veiksmingai Spalva: Aukso + skaidri Medžiaga: Metalas + plastikas, Kaip iš naujo užpildyti beoriu butelis: 1. Naudoti mentele arba klijuoti numušti vidinį diską. 2. Įpilkite produktą į butelį. 3. Bakstelėję butelį išspręsti produkto, įsitikinkite, kad nėra oro, yra įstrigę viduje produktas. 4. Pridėti daugiau produkto, kol jis yra maždaug 3/4 visiškai ar daugiau. 5. Paspauskite žemyn siurblio ir jausti oro yra išsiurbtą.Pradinis kelias siurbliai yra jet produkto sumaišyti su oru. 6. Kol gaminio viršaus touch patarimas siurblys, sklandus produktas bus išsiurbtą.

Pakuotė :

Vakuuminės Kolbos Siurblys Butelis x 10vnt

Laivybos laikas:

Susisiekite su MUMIS :

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums

teigiamų atsiliepimų.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, tiesiog palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą

negaliu išspręsti problemą.


  • Elemento Tipas: Daugkartiniai Buteliai
  • Modelio Numeris: /
  • Prekės Pavadinimas: WXFTDMULIUFENG


Žymos: vyrai tigras maudymosi kostiumėliai, kėlimo serumas 24 k, šviesos dviratį ventura, led šviesos 50w lemputę, pvc grindų modelius, pakabukas auto juokinga, telefono dėklas gaminti, mazda antakių 2010, jooan nvr firmware.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai