PULUZ Foto Studija šviesdėžės su 12 Spalvų Fono Mini Stalo Švieslentę Fotografijos Soft Box Šaudymo Lauke Palapinę Šviesos Žiedas

€24.12 €29.42
  • w174309
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


1. Fotografija šviesos lange yra specialiai skirta mažoms fotografijos entuziastai, amatininkų, menininkų, etsy pardavėjų ir kiti internetiniai pardavėjai, specialistai ir produkto reklamuotojai.

2. Mažos studijos gali greitai ir lengvai fotografuoti mažų dalykų, tokių kaip papuošalai, aksesuarai, žaislai, laikrodžiai, įtaisus ir kitus daiktus.

3. Lengva surinkti (nekilnojamojo tris sekundes surinkti ir naudoti), jums gali atsiskleisti tai, LED šviesos lauke stoginė ir padėkite jį ant bet kokio paviršiaus, norint gauti gerą foną komercinė fotografija mažų daiktų ir fotografuoti produktas.

4. Nešiojamų lankstymo dizainas, lengviau įdiegti ir atlikti, built-in LED šviesos, pateikti vidutinis šviesos, išvengti šešėlių ir svarstymus foto.

5. Priimti CRI95 spalvos temperatūra žiedas šviesos valdyba, built-in akmens tekstūros audinio, geros kondensacijos efektą.

6. Greitas saugojimo, geras trimatis efektas patalpos.

7. Puikūs spalvos dėžutė pakuotės dizainas, gražus atmosferą.


  • Prekės Pavadinimas: PULUZ
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: neewer softbox, gopro 9 herojus, lauke fotografija, profesional photo light, alaus laikrodis, "flash" godox, platus fotografijos backdrops, choro suknelė, rinkinio foto studija, "flash" neewer.

Paparaci23
2021-02-06
5/5
Great product well impressed with the light ring and different colour backgrounds.
Akmako1995
2021-01-29
5/5
Come for 2 types. On the rizniy attachments of pratzew Z riznoy-chitannya vid 30 to 500!!! MB/s!

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai