KEYECUReplacement 3 Mygtukas Nuotolinio Rakto Pakabuku Su Pūko Ašmenys HU58 Už BM 3 5 7 X5 X3 Z4 E38 E39 E46 315MHZ Su Chip ID44

€12.18 €14.01
  • w175676
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Pakeitimas 3 Mygtukas Nuotolinio Rakto Pakabuku Su Pūko Ašmenys HU58 Už BM 3 5 7 X5 X3 Z4 E38 E39 E46 315MHZ Su Chip ID44 100% Nauja!Aukštos Kokybės Tai Vienas PC Nauja Pakeitimas 3 Mygtukas Nuotolinio Klavišą Atveju Fob .Ši dalis yra sandėlyje mūsų sandėlyje ir yra pasiruošę nedelsiant vežti.Jis tinka su 3 5 7 X5 X3 Z4 E38 E39 E46

Čia išvardyti yra naujas pilnas nuotolinis atveju 315MHz su ID44 chip .Tai yra, kad jūs turite naują kopiją originalaus nuotolinio valdymo klavišą.Prašome užtikrinti, kad jūsų dabartinis nuotolinio klavišą ir klavišą peilis atrodo lygiai taip pat kaip nuotolinio valdymo pultą ir pagrindinių menčių nuotraukos dešinėje pusėje.

Šis nuotolinio valdymo pultas vartotojo programuojami (neįskaitant atsakiklis kodavimo lustas).Jūs taip pat turite kodas atsakiklis chip automobilių spynų specialistas (prašome susisiekite su mumis, jei jūs negalite rasti vieną šalia tavęs, prekybininkas negali, norinčių teikti tokią paslaugą).

Į keyblade turi būti sumažinti, į savo vietinį atstovą ar kvalifikuotas šaltkalvis.Tai po rinkos pakeitimo pagrindinių T jis vaizdas yra realus produktas.Ne atsisiųsti iš interneto Prašome patikrinti, metalo dalis ir apačioje vieta iš pagrindinių, jei jūsų raktas turi tokį patį profilį, tai tiks jūsų automobilis - Prašom palyginti atsargiai, kad prieš pateikiant

Laivybos Sąlygos:

Prekės bus siunčiamos į visas pasaulio valstybėse.

Šis paketas bus išvežti per HongKong oro paštu, Paštu, EMS, UPS ar DHL.

Prekės bus atidžiai tikrinamas prieš vežimą.

Mes naudojame oro burbuliukų wrap elementus, atidžiai.

Laivybos Laikas:

1-3 darbo dienas siekiant perdirbti po apmokėjimo, buvo pašalinta.

Laivybos laikas yra maždaug 2 iki 5 dienų per UPS, DHL , 15-30days per HK POST ORO Pasaulyje

Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo Kurjerių Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Dėkojame už jūsų supratimą.

Grąžinimo Politika:

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti .prašome susisiekti su mumis greitai, mes galime pasikeisti, kad jūs, tačiau pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos kaina.

Prašome nedvejodami rašykite mums, jei turite kokių nors problemų su prekės buvo užsakytos.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą artimiausiu metu.Prašome nepalieka blogų atsiliepimų, už mus, nes mes esame visada pasiruošę išspręsti visas problemas už jus.Prašome patvirtinti, kad gavo, kaip greitai, kaip jūs gauti sklypą.Mes tikimės, kad daryti ilgalaikį verslą su jumis.Jeigu pageidaujate įsigyti daugiau prekių, prašome susisiekti su mumis nuolaida.Ačiū!

Kontaktai:

Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.

Prašome palikite pranešimą, Prekybos Vadybininkas.

Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Jei jūs parašykite mums ir nereikia išgirsti atsakymo, prašome parašyti dar kartą per Alibaba sistema, kaip kartais mūsų pašto serveriai klaidas

Techninis Palaikymas:

Mes dedame visas pastangas, kad atsakyti į jūsų techninius klausimus.mes teikiame pilną dokumentų ir trikčių diagnostika, dauguma mūsų daiktų.Jei elementas turi atnaujinti programinę įrangą, mes galime siųsti atnaujinti programinę įrangą nemokamai el. paštu.


  • Gamintojas Dalies Numeris: Nuotolinio Valdymo Mygtukas
  • Pritaikymas: No
  • Šalis/Regionas Automobilių Gamyba: Kinija
  • R/C Funkcija: Su
  • Mainų Dalies Numeris: Nuotolinio Valdymo Mygtukas
  • Prekės Pavadinimas: Keyecu


Žymos: hrc peilis, supjaustyti peiliu, kopijuoklio raktas, mielas peilis, bmw fem raktas, pagrindiniai pin, hu64, fcc id, apversti raktas, hu64 lishi.

Drear 123
2020-12-09
1/5
Inferior goods

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai