Automobilių Pagalvėlės Kablys su Telefono Laikikliu Sėdynės atlošo Kabyklos Už " Mitsubishi motors asx ulonas 10 9 x outlander xl pajero sport 4 l200

€3.88 €5.11
  • w17754
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Automobilių Pagalvėlės Kablys su Telefono Laikikliu Sėdynės atlošo Kabyklos Už " Mitsubishi motors asx ulonas 10 9 x outlander xl pajero sport 4 l200

Savybės:

*2 1 pagalvėlės kablys ir telefono savininkas,Šį automobilį pagalvėlės kablys yra built-in lankstymo telefono turėtojas", kuri leidžia organizuoti jūs stuff ir žaisti telefonu, tuo pat metu vairuojant.Universalus automobilių sėdynės, kablys, pakaba bus suteikti jums geriausia kelionių patirtis kada nors.

*Lengva įdiegti,nereikia ardyti, galvos atrama, jokių įrankių, be klijų, pasukti ir gali būti paslėptas, kai jūs ne naudoti jį.

*Lengvai naudoti su paslėptų dizainas,kablys, galima pasukti ir užslėpti, kai jo nenaudojate.Sūpynės kablys aplink nei priekinės arba užpakalinės sėdynės naudoti, kaip tikėtasi.

*Aukščiausios kokybės,Pagamintas iš Aukštos kokybės ABS ir atsparus įbrėžimams silicio gumos, ilgalaikiai ir aplinkos.

*Išsaugoti savo erdvę,Paverčia jūsų automobilio pagalvėlės į patogų saugojimo vietos pakabinti maisto, drabužių, skėčių, rankinių, vandens buteliai, vaiko žaislai, kūdikių reikmenys ir pan.

*Universalus naudojimas,Kad 2 in 1 automobilio sėdynės kablys telefono turėtojas yra suderinama su dauguma 4.0-6.0 colių mobiliuoju telefonu ir jį galima naudoti ant daugelio automobilių, sunkvežimių, Visureigių ir daugiau.

Specifikacija:

Tipas: Automobilių Sėdynės, Kablys, Pakaba

Medžiaga: ABS, silicio

Kiekis: 1 vnt

Prekės Spalva: Juoda,Smėlio

Maks.Guolis: 4-5kg

Suderinama su: 4.0-6.0 colių telefono

Telefonas Įrašą Atidaryti Plotis: 7-10cm / 2.8x3.9"

Dydis: 5.5*12.3*3.3 cm / 2.1*4.8*1.3" (L*W*H)

Pakuotė:

1 gabalas pagalvėlės kablys

Klausimai ir Atsakymai

1.Ką aš galiu padaryti, kai pirkėjas, apsaugos laikotarpis baigiasi?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą, kol gausite paketą.

2.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo pacakge apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį :

www.17track.net/en

3.Kodėl pakuotės nėra stebimi ?

Kai kurie pigūs stebėjimo metodai,pavyzdžiui SunYou Ekonomikos Oro Paštas/Yanwen Ekonomikos Oro Paštas/4PX Singapore Post OM Pro/

Cainiao Super Ekonomiką,jie lėtai ir neskiria sekimo informacijos po paketas išeiti iš Kinijos, jei norite gauti paketą greitai ir reikia visą stebėjimo informaciją, prašome pasirinkti kitų laivybos metodai, pavyzdžiui www.cinamonosodyba.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.

Atsiliepimai:

Mes vertiname kiekvieno kliento.

1.Jeigu esate patenkinti užsakymą,prašome palikti mums visus 5 žvaigždučių gerų atsiliepimų.

2.Jei turite kokių nors problemų su sklypo prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčus,mes stengiamės išspręsti problemas.


  • Funkcija 5: automobilių pagalvėlės kablys
  • Funkcija 1: Automobilių Pagalvėlės Pakaba
  • Usage2: Automobilinis telefono laikiklis
  • 2 funkcija: Automobilio Sėdynės Atlošo Kablys
  • 4 funkcija: Automobilių Sėdynės, Kablys
  • 3 funkcija: Automobilio Sėdynės Atlošo Pakaba
  • Usage1: Organizatorius,tvirtinimo detalės telefono


Žymos: 10 mitsubishi ulonas, automobilių laikrodis, automobilių puošimas, saldainių lėlė žaislas, automobilių ornamentu, logotipas outlander xl, automobilių veidrodėliai pakabukas, visos pakaba, auto automobilio kablio, citroen c4 telefono turėtojas.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai