Belaidžiu Kniedėmis Gręžimo Adapteris Elektros Kniedė Veržlė Ginklą, Kniedijimo Įrankis, Profesionalus Juoda Auto Automobilis Įdėkite Riešutų Įrankis Gręžimo Adapteris

€8.16 €13.59
  • w17778
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Įdėkite Riešutų Adapteris Gręžimo Adapteris Elektros Kniedės Ginklą Belaidžius Kniedijimo Įrankis

Ypatybė:

1. DAUGIAU TVIRTOS: Šis elektrinis kniedės ginklas yra visiškai kaltiniai metalo ir aukštos darbo jėgos.Lydinio plieno kalimo pistoletas vadovas turi aukšto kietumo ir patvarumo, ir sutaupyti laiko ir pastangų.

2. PATOGIAU: Tai Elektros Kniedė Veržlė Ginklą adapteris daugiau taupantis kaip vadovą ir patogiau, nei pneumatinis.Tai geras pagalbininkas jūsų namuose ir darbe.

3. DAUGIAU ADVANTAG: Palyginti su tradiciniais kniedės ginklai, tai mažesnis triukšmas, efektyviau,mažo dydžio ir lengvai atlikti, skirtingai nuo tradicinių riveter: rankų riveters yra sunkus ir neefektyvus.

Techniniai duomenys:

Tipas: Kniedės ginklą vadovas

Medžiaga: Karbidas

Kniedės Ginklą Ilgis: 173mm

Kniedės Specifikacijos: 2.4, 3.2, 4.0, 4.8

Pakuotės Svoris: 451.0 G / 15.91 Uncijų

Paketą, Įskaitant:

1 x Kniedės Ginklą

1 x Rankena

1 x Raktas

4 x Kniedės Galvutė

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, pls suprasti.


  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Modelio Numeris: Riešutų Gręžimo Adapteris


Žymos: juoda suknelė, elektros kniedės ginklą riešutai, bosch, brolis karka adapteris, 12mm skylę pamačiau, rt0700c, pistoletas kniedės, automobilio sustabdymo priemonė, elektros smūgis raktas, mirti įrankis.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai