SP601E "Bluetooth" LED Muzika Valdytojas Led Pikselių Juostelės WS2812B UCS1903 TM1804, "IOS", "Android" App DC5-24V Dual Signalo Išėjimas

€7.29 €8.28
  • w178433
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


SP601E Dual Signalo Išėjimas "Bluetooth" LED Muzika Valdytojas Led Pikselių Juostelės WS2812B UCS1903 TM1804, "IOS", "Android" App DC5-24V

SP601E "Bluetooth" LED Valdiklis Dual Išvesties Signalas, Pastatytas Mic Adresuojamo Pikselių LED RGB Juostos IOS/Android App Muzikos Valdymo

1. Savybės:

1. Palaiko tiek APP kontrolės ir RF nuotolinio valdymo pultas;

2. Dual produkcija du skirtingi signalai, tinka įvairių programų ir patenkinti įvairius klientų poreikius;

3. Palaiko bendrą vieno-laidas LED driver ICs rinkoje ;

4. Kurti Muzikos, o Ne Muzika, efektai, kelių parametrus, reguliuojamas;

5. DC5~24V daug įtampos įėjimas, su maitinimo anti-reverse ryšio funkcija;

6. Su funkcija automatiškai įrašo parametrų.

2. App Funkcijos:

SP601E palaiko kontrolės PROGRAMĄ, remia " IOS " ir "Android" sistema.

"Apple" įrenginių yra reikalaujama " IOS "10.0" arba naujesnės versijos, "Android" įrenginiai yra reikalinga Android 4.4, ar vėliau,

jūs galite ieškoti "SceneX" App Store "arba" Google Play rasti app,

arba nuskenuokite QR kodas, atsisiųsti ir įdiegti:

App Darbai:

•Atidarykite programą ir spustelėkite mygtuką viršutiniame dešiniajame kampe pagrindiniame puslapyje ir įtraukti įrenginį, tada spustelėkite įrenginio prieigos kontrolės puslapį.

•, Galite pervardyti valdytojas spustelėdami mygtuką viršutiniame dešiniajame kampe.

•SP601E gali išvesti du skirtingi signalai, jūs galite spustelėti ant kanalo 1 ir 2 kanalo įvesti atitinkamą puslapį, kontroliuoti jį individualiai, ar jūs galite spustelėti ant visų kanalų kontroliuoti abiejų kanalų vieningai.

•Po to, kai nustatysite poveikis kiekvieno kanalo, spustelėkite mygtuką viršutiniame dešiniajame kampe, norėdami išsaugoti esamą apšvietimo efektų parametrai prie scenos, SP601E palaiko viso 9 scenų, vartotojai gali skambinti 9 šių scenų per scena puslapyje mobile app " arba pasinaudokite RF nuotoliniu valdikliu.

•Vartotojai gali nustatyti iki penkių laikas įvykių spustelėjęs ant viršutiniame dešiniajame kampe, atkreipkite dėmesį, kad visi nustatyti laiko įvykiai bus ištrinti, kai duomenų valdytojas yra varomas žemyn.

•Poveikis puslapį, ten yra įvairių muzikos poveikį ir ne muzikos poveikio, vartotojai gali nustatyti, greitis, ryškumas, spalvos, krypties ir poveikis ilgis konkretų poveikį.

3.RF Nuotolinio valdymo Funkcijas:

4. Laidų Jungtis:

Paketas Apima

1xOne "Bluetooth" Valdiklį

1xOne Remoter

1x Naudotojo Vadovas

App Įžanga

APP kontrolės(SceneX): "Bluetooth" Ryšiu

Q: Kaip aš galiu gauti nuolaida?A: kainų parodė mūsų parduotuvėje yra geriausia kaina galime pasiūlyti.Tai pigiausia kaina, kurią jūs galite gauti.Tačiau, jei jūsų užsakymo kiekis yra daugiau nei 10vnt(bendras kiekis už vieną užsakymą), galite susisiekti su mumis prieš mokėjimo, mes greičiausiai gali sutaupyti siuntimo išlaidas jums.Labai didelių užsakymų, žinoma, mes siūlome keletą nuolaida.Prašome atlikite žemiau procesas gauti nuolaida. 1. Padaryti užsakymą pirma, nereikia mokėti iš karto. 2. Palikite mums žinutę ir pasakykite mums kiekio ir pristatymo būdą norite. 3. Mes keisti, kiek jums kuo greičiau. 4. Siųsti mokėjimą.Q: Ką daryti, jei negavau sklypas ilgą laiką?A: Jei stebėjimo informaciją matyti kairėje Kinijos žemyninės ar Honkonge, bet jokios informacijos apie savo vietos pašto interneto svetainėje, į siuntų dabar yra kelyje į savo šalį, arba atvyko į savo šalį, bet ne atnaujinti informaciją, gautą iš vietinio pašto tarnyba dar, būkite kantrūs laukti.Jei apsaugos laikas yra trumpesnis nei 10 dienų, tačiau jūs vis dar negavote sklypas, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti apsaugos laikas jums ir pabandykite surasti priežastis nedelsiant, o bandyti išspręsti ir pasakysiu vėliau kaip informacijos mes turime.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Savybės: Naujas
  • Prekės Pavadinimas: teopek
  • Modelio Numeris: sp601
  • Sertifikavimo: ce
  • Maks. Keliamoji Galia: 0
  • Medžiaga: ABS
  • Garantija: 2 Metai


Žymos: "bluetooth" motor stiprintuvas, 24 rgb, 2812b, WS2812B, signalizacijos muzika, dmx ws2811, led juostelė ws2812b, led pikselių, sp501e, sp110e.

Givemebody357
2021-02-09
5/5
Good

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai