Moterų plieno laikrodžiai Sokolovas, bižuterijos, 0, moterų, vyrų, riešo žiūrėti, moteriški laikrodžiai moterų, moterų ženklo laikrodžiai, kvarco žiūrėti

€109.31
  • w17961
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Keturių elementų-žemės, vandens, oro ir ugnies-taisyklė tai didžiulis pasaulis.Ji buvo savo jėgą ir didybę, kurią įkvėpė kūrėjas kolekcija Mano Pasaulis.Žemės energija-galingas, patikimas, temperamentingas ritmu triukšmingas metropolis įkūnija valdovas moterų plieno laikrodžiai streetracer.Praktinio dizaino laikrodžio pabrėžia, ryškus, neįprastas dial pagal mineralinio stiklo.Valandą ženklų-kubinis cirkonis-Į kastas deimantų veido organiškai tinka į minutę mastu.Siluetas miesto apibraukta su metalizuota lipdukas ir puošia švytintys taškeliai.Jo grožis atsiskleidžia dėl matinis lakas pagal valandą ženklu ir satin "saulės"-įspūdingas aidimas šviesos.Sidabro spalvos laikrodis su satino ir poliruotos detales atveju ir apyrankės ir black dial pabrėžti unikalų stilių savininkas papildys stilingas įvaizdžio savininku.Jūsų gyvenimas, jūsų taisyklės!

SPECIFIKACIJOS Prekės Nr. 303.71.00.000.02.01.2 Medžiaga Plienas Gaminio Rūšis Žiūrėti Vidutinio Svorio 115,45. Vienas moterims Tipo nuorodų, Rodyklių Pagrindinio korpuso medžiaga Plienas 316 L atsparus Vandeniui 5 ATM Atveju, plotis (mm) 36 Atveju aukštis (mm) 9 Medžiagos: stiklas viršuje) Mineraliniai Įdėkite ratuką Fiant-12 Vnt, 0,072 gr. (Dial) Ciferblato spalva Juoda Šalies mašinų gamintojas JAPONIJA Gamintojas mašinų Mi20:( pilietis) Tipo mechanizmas Kvarcas Gabaritas mechanizmas 2115 Apyrankės tipo Apyrankės Apyrankės medžiaga Plieno 316 L Apyrankės plotis (mm) 18 Užtrauktukas stilius "Drugelis" Medžiaga: užtrauktukas Plieno 316 L Užtrauktuku plotis (mm) 16 Medžiagos Perdavimo galva Plieno 316 L Aprašymas atveju Ø 36mm Aprašymas Moterų Žiūrėti.Byla Plieno 316L, galinį dangtelį Plieno 316L, Japonijos mechanizmas su datos, mineralinis stiklas, apyrankė Plieno 316L.

BНЕШНИЙ TIPO KODAS

Dizaino atsiradimas idėja, vizija Sokolovas laikrodžiai yra svarbus ir sudėtingas etapas, nuo kurio proceso ateities gimimo šedevras prasideda.Kiekvienas modelis yra unikalus autoriaus dizainas.Visų galimų eskizai modelių (jų skaičius gali siekti trijų skaitmenų skaitmenų), tik 5-10% geriausia yra parinkti tolesnę plėtrą.

Dizaino ir modeliavimo trimatis kompiuterinis modeliavimas, dizainas laikrodis yra pagamintas naudojant automatizuoto projektavimo sistemas, aukšto lygio.Procesas leidžia net plėtros etapą pateikti išsamiai geometrija, įvertinti technologijų produktas, atsižvelgiama į požymius visų dizaino detales ir panaikinti galimybę iš

Prototipų gamyba Prototipų gamyba yra atlikti siekiant įvertinti, ergonomika, ir išvaizda, naujas žiūrėti modelį.Šį procesą sudaro auginimo tiksliai sunku kopiją matematinio modelio laikrodžių atveju dėl 3D spausdintuvai ir kūrė metalo su tekinimo-frezavimo įranga į galutinį modelį.

Technologijos gamybos Paruošimo technologinė dokumentacija serijiniai gamybai laikrodžiai yra neįtikėtinai darbo intensyvaus proceso, kuriame jums reikia, kad būtų atsižvelgta į masę subtilybes.Apie 90 snap vienetai yra skirta gaminti vieną žiūrėti atveju, apie 350 brėžiniai kuriamas, ir aprašymas technologija yra tiekiami apie 300 lapų.

Gamintojas atvejais, ruonių ir išskirti heterogeniškumas, metalo valcavimo į norimą storį.Taigi gauti ruošiniai būsimiems pastatų.Paviršiaus atvejais turi būti naudojami, kad būtų užtikrintas nustatytas geometrija, laikomasi aiškumo veidus, kuriant idealų paviršių,-visa tai išsiskiria laikrodžio priemoka..

Kokybės kontrolės Kiekvieną valandą yra maitinamos pirmos klasės inžinierių ir patyrę laikrodžių.Siekiant užtikrinti kokybę visuose etapuose korpuso gamybos, daugiau nei 40 kontrolės veiksmai neatliekami, todėl, kad net smulkiausių detalių nėra nuslysti nuo dėmesio specialistų.

Asamblėja kalavijo bet valandą gamyba surinkimo srityje, dėl kurių, laikrodis surinkimas iš daugelio komponentų vyksta, taip pat tikrinimo galutinio produkto.Siekiant užtikrinti aukštos kokybės surinkimas, svetainės, aukšti reikalavimai yra tokie parametrai kaip dulkių kiekis, drėgmė ir temperatūra.Kontrolės Prietaisų, patikrinkite, tikslumo laikrodis, sandarumą atveju, atsparumas smūginių apkrovų, taip pat išvaizdą.


  • Medžiaga: PLIENO
  • Produkto Tipas: žiūrėti
  • Vieną: Moterims
  • Vidutinio Svorio: 115,45.
  • Prekės Pavadinimas: SOKOLOVAS
  • Prekės NR.: 303.71.00.000.02.01.2


Žymos: nustatyti watch moteris, sidabro sokolovas, fenasy pearl, contena žiūrėti moterims, 925 sidabras, ženevos žiūrėti daug, žiūrėti, pu žiūrėti, deimantas, kvarcas, papuošalai sokolovas.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai