100-1000g Aukštos kokybės grynos belladonna ekstrakto milteliai, Belladonna, Scopolamine,Belladonna milteliai,be pristatymo

€13.42 €14.91
  • w181866
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Funkcijas, vaistinė šunvyšnė (Atropa belladonna ekstrakto milteliai Belladonna yra savotiška Kinų žolinis vaistas augalų, kurie gali būti auginami dirbtinai daugelyje vietų dabar.Tai paprastai naudojama sedacija, anestezijos, analgeziją ir kitas funkcijas.Kvapas šiek tiek, skonis šiek tiek karti, karti.Antispasmodic, analgetikas, antisecretory, išsiplėtę mokiniai.Jis daugiausia naudojamas norint sustabdyti naktinis prakaitavimas, seilėtekis, pernelyg didelis bronchų sekreciją, per didelis skrandžio rūgšties, atsipalaiduoti skrandžio raumenų, atleisti cardia ir pylorus spazmas, sustabdyti spastic kosulys, pilvo dieglius sukelia vidurių.Veiksmingumas 1. Anti-streso poveikį. 2. Anti-oksidacijos poveikio. 3. Mažina kraujo lipidų. 4. Virškinimo trakto pasiūlymą. 5. Širdies ir kraujagyslių sistema. 6. Poveikio kraujo. 7. Stiprinti imunitetą. 8. Poveikis centrinei nervų sistemai. 9. Tradicinis TCM funkcija. 10.Koronarinė širdies liga su kraujo stazė.Belladonna Ekstraktas yra Hiosciaminas,kuris yra naudojamas teikti simptominis nuo įvairių virškinamojo trakto sutrikimų, įskaitant spazmai, skrandžio opa, dirgliosios žarnos sindromas, diverticulitis, pankreatitas,dieglius ir cistitas.Hiosciaminas taip pat buvo naudojamas šiek tiek sumažinti širdies problemų, kontroliuoti kai Parkinsono ligos simptomai, taip pat kontroliuoti kvėpavimo takų išskyros, paliatyviosios priežiūros.Ji gali būti naudinga, skausmo kontrolės neuropatinis skausmas elgiamasi su opioidais, nes ji didina analgezijos gauti.Keletas mechanizmų, yra manoma, kad padėti šiuo klausimu.Glaudžiai susijusio su narkotikų, atropinas ir scopolamine ir kiti nariai anticholinergic narkotikų grupė, kaip cyclobenzaprine, trihexyphenidyl, ir orphenadrine, taip pat yra naudojamos šiam tikslui.


  • Komponentas: Vaistinė šunvyšnė (Atropa belladonna ekstraktas
  • Modelio Numeris: 45678
  • Tipas: blizgučiai
  • NET WT: 100g-1000g
  • Kiekis: 999
  • Naudoti: Įstaiga


Žymos: koliziejus, cum nuryti, moringa sėklos, nagų pigmentas, mergaitės mama, kinų internete, kolageno, saldus pipirai, dirželis ant dildo vibratorius vyrams analinis, maca šaknis.

Xobole Dashunf1984i
2021-01-29
2/5
biennnnn
Alibek Aben
2021-01-11
1/5
It doesn't work.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai