Namų Dulkių siurblys Robotai Daugiafunkcinis Protingas Robotas Dulkių Siurbliai Sweeper Wet Mop Automatinė USB Įkrovimo Valymo Robotas

€9.28 €11.60
  • w182683
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


2500Pa Protingas Daugiafunkcinis Dulkių siurblys Robotas Šluoja Wet Mop Automatinė 3-In-1Recharge Sauso Drėgno Valymo Vakuuminis Grindų naminių Gyvūnėlių plaukų Švaresnis Raudona Juoda Skiedra USB Įkrovimo

1. Darbo Režimas: Perjungti režimą: Paspauskite priimančiosios jungiklį, ir sweeper pereina į darbo režimą darbo žibinto šviesą Paspauskite priimančiosios įjungti ir vėl išjungti sweeper Įkrovimo režimas:Prijunkite Mini - USB vadovas USB laidą įkrovimo uosto sweeper ir prijunkite USB galvos keitiklio, apmokestinimo .Įkrovos Būsena:įkrovos indikatoriaus lemputė. 2. Pareigos: Vieną mygtuką pradėti, valymas, mopping, dulkių siurblys, USB jungtį, universali vairuotojo, automatiškai išvengti Kliūčių, anti-drop, žemas triukšmo lygis, jaukus, mažas pasikartojimų, didelės apimties

3. Valymo lange Dulkių Dėžutė: dulkių dėžutė yra įsikūręs prie mašinos dugno, ištraukite kištuką į posūkio Išorę dulkių dėžutė, išvalyti purvo viduje, nuvalykite liekanos, naudojant džiovintus drėgnu skudurėliu.Vieta dulkių dėžutė atgal į mašiną.

4.Kelių Valymo Režimas.OBS Vietovės Nustatymo Sistema.65mm, Plonas Dizainas.40db Mažai Triukšmo Nutildyti.40DB mažai triukšmo išjungti suteikia jums ramioje aplinkoje.500pa Stipri Siurbimo: Jis lengvai sugeria dulkes, plaukai, knygos ir sumažinti taršą.10mm Laipioti: Tai yra 10mm laipiojimo funkciją, 15 laipsnių laipiojimo aukštis.2500PA Super Stipri Siurbimo.

5.Pažangi Lašas Vengimo Indukcija.Svoris: 600g

Didelis Valymo Plotas.

Baterija: 3.7 V 1200MAH

Darbinis laikas: apie 100 minučių

Įkrovimo laikas: apie 150 minutes

Valymo plotas: 150m2

Darbinė įtampa: 3.7 V

Nominali galia: 3W

Dulkių dėžutė: apie " 400ML

Įspėjimas:

1. Saugumo sumetimais, šis produktas turi būti naudojamas žmonių, turinčių fizinę ir psichinę sveikatą, ir vyresnis nei 14 metų amžiaus.

2. Šis produktas nėra atsparus vandeniui, neleiskite produktui, susisiekti su bet skystis ir sekliame vandenyje, toliau nuo ugnies šaltinio.

3. Draudžiama naudoti sustabdytas aplinkos, pavyzdžiui, stogo, laiptinės, dvipusį, namas ir t.t.

Elektros Korp Valiklis daugkartinio Įkrovimo Drabužiai, Džemperis Tabletes Audinio Skustuvas Bobble Pūkai Šalinimo Pūkelis Švaresnis Nerūdijančio Plieno Funkcija: 【Atnaujinti Savo Drabužių】, skirtas pašalinti pūkas, pūkelis, tabletes, bobble ir korp iš audinio, pristatydamas padoraus ir elegantiškas gyvenimo būdas. 【Greiti ir Efektyvus】Tikslios ir saugios 3-blade net į aukščiausios nerūdijančio plieno veikia stipri galia baigti audinio skutimosi lengviau ir greičiau. 【Saugus Dizainas】metalo disko apsauga leidžia temas ir fuzzes pro šalinimo ir kartu apsaugoti drabužius ir audinius, apsaugoti drabužius nuo pjauti ar snagged, taip pat rankas netyčia palietus skustuvas folija. 【Vartotojai patogus Dizainas,】 Vieną mygtuką dizainas momentinio veikimo, didelis baterijos talpa 1200mAh ir UBS įkrovimo daugiau nešiojamų ir patogus naudoti bet kur ir bet kada. 【Plačiai Taikoma】Jis puikiai pašalina audinio pūkas, pūkelis, tabletes, bobble ir korp iš visų rūšių drabužių bei audinių, įskaitant megztinis, sofos,antklodė, užuolaidėlės, kojinės, legging, vilna, kašmyro ir kt.4. Kai produktas yra darbas, prašome rūpintis savo šeima ir augintiniai, siekiant išvengti kritimo, stampede ir kitų traumų.

5. Prekės naudoja universalaus dizaino, kai susidūrė su priešais kliūtis, galimybė keisti kryptį.

6. Sustabdyti įkrovimą, kai raudona lemputė užgęsta, užkirsti kelią antkainį, įtakos paslaugų, gyvybės ir nelaimingų atsitikimų.

7. Jei produktas atsiranda neįprastų reiškinių, pavyzdžiui, kvapo, dūmų, neįprastą triukšmą, per didelis karščiavimas.Prašome nustoti naudoti iš karto.Dydis:26*26*6.5 cm

Medžiaga:ABS+PP+ elektroniniai komponentai

Spalva:raudona

Pakuotės Turinys:

1 * pažangi valymo robotas

1 * Usb įkrovimo kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

2 * šepetys

1 * Medžiaga

1 * valymo šepetys Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pastaba: Prašome išvalyti pūkelis konteinerį, kai jis yra 70% visiškai.Nereikia pamiršti, kad švarus aplink nerūdijančio plieno ašmenys.Specifikacija: Medžiaga: ABS, nerūdijančio plieno Maitinimas: USB Įtampa: DC5V Baterijos talpa: 1200mAh Krovimo laikas: 5 valandos Naudojant laikas: Apie. 2 valandos Krovimo indikatorius: mėlynos šviesos įkraunant Elementą dydis: 17.8x7.7x6.7cm Pakuotės Turinys: 1 x korp valiklis 1 x vartotojai manual 1 x USB


  • Laiko Rezervacija: No
  • Dulkių Laikymo Tipas: Popierinis Dulkių Maišas
  • Laido Ilgis (m): Belaidžio
  • Dulkių Dėžutės Talpa (L): 0.6-1 L
  • Įrengimas: robotas
  • Valymo Maršrutą: Atsitiktinis Tipas
  • Filtro Tipas: Ciklonas
  • Modelio Numeris: WT-803
  • Dydis(mm): 240*210*80
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Nuotolinio Valdymo Pultas: No
  • Specialių Siurbimo Antgalis: Apliejimo & Sugeria Žemės Šepetys
  • Maišelis Arba Bagless: Bagless
  • Galia (W): <500W
  • Funkcija: Valyti Siurbimo
  • Baterijos Veikimo Trukmė: 2 valandos-2 valandos 30 minučių
  • Turbo Šepetys: Taip
  • Įtampa (V): 6V
  • LCD: No


Žymos: cleaner robotas dulkių, miršta robotai, moosoo vežimėlio tipas k17, robotas žaislas, didelis ciklonas, cleaner robotas, valymo robotas cleaner, dulkių vertikalus, dekoro namai, lazada vacum cleaner.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai