NFC Protingas Žiedo IC ID Kortele NFC Mobilųjį Telefoną Pažangi Mikroschema Nerūdijančio Plieno Magic Finger NFC Žiedas atsparus Vandeniui Protingas Žiedo

€3.66 €6.55
  • w183327
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


NFC Daugiafunkcinis Vandeniui Protingas Žiedo Smart Dėvėti Piršto Skaitmeninis Žiedai

Ypatybė:

★Smart žiedas yra madingi ir praktiški elektroninių produktą su NFC lustai.

★Tai gali prisijungti prie išmaniųjų telefonų užbaigti funkcijų vykdymą ir duomenų dalijimosi, kad taip daug žaisminga ir patogi funkcija bus prieinama

★Vieta protingas žiedo per NFC sritimi išmaniuoju telefonu atlikti: ekrano atrakinimas, " app užrakinti, atrakinti, app greitai pradeda, kortelės pavadinimas ir URL, informacijos siuntimo ir skaitymo, ir kt.

★Suprojektuoti su IP68 Vandens įrodymas lygio , jūs galite dėvėti jį visi scenos, pavyzdžiui, pėsčiųjų, veikia ir net maudytis, bet jis turėjo būti išdžiovintas išvengti likutinė drėgmė žiedas sugerti jūsų pirštų oda ilgą valandą.

★Ji gali būti naudojama be jokio maitinimo, labai patogu.

Pagrindinės Funkcijos:

★Prašymą Greitos Pradžios : su " start-up komandos parašytas protingas žiedo, kai smart žiedas paliečia telefonų programėlės bus automatiškai pradėti.

★Greitai Atrakinti : rankų nešioti žiedą touch unlock, ekrano užraktas, taikant užrakto komplektas (kai kurie telefonai turi ŠAKNIS, galite naudoti funkciją).

★Programa, Užrakto & Ulock : pasirinkite programą, kurią norite užrakinti / atrakinti, parašykite protingas žiedo, tada palieskite telefono paleisti programą, siekiant apsaugoti asmens privatumą.

★Dalijimosi informacija : galite saugoti privačių turinys žiedas, be to, galite dalytis telefono vizitinės kortelės, wifi slaptažodį, grafinę informaciją ir kt., gali būti naudojamas ir kaip privatus memo atrakinti vienintelis būdas atrakinti.

Naudojimo instrukcija:

1.Pirmiausia patikrinkite, ar jūsų išmanusis telefonas turi ir NFC funkciją.Tai paprastai galima rasti sistemos parametrai.Jei nėra atitinkamų funkcijos yra nustatyta, susisiekite su gamintoju po pardavimo parama, ar "Google" paiešką, jei išmaniojo telefono modelį, turi NFC funkcija ir patvirtinti savo NFC sritimi.

2.Jei jūsų išmanusis telefonas turi ir NFC funkciją, įjungti NFC jungiklis, ieškoti savo app-store už programinę įrangą, kurios taikomos NFC, atsisiųskite ir įdiekite juos.

3.Pradėti NFC PROGRAMĄ, atlikti veiksmus pagal instrukcijas.

4.Nes NFC yra "near field communication" technologija, įsitikinkite, kad vieta viršutinę žiedo chip teisė arti NFC sritimi, skaitydami visus duomenis, kad būtų išvengta nesėkmės skaityti ir rašyti.

5.NFC funkcija bus grindžiama ši programa JACKOM, prašome paieška pagal šią nuorodą download:ins.jakcom.com (ar jūs galite ieškoti kitų NFC App, kad pagrįsti NFC įrenginys)

Techniniai duomenys:

Proauct pavadinimas: NFC Protingas Žiedo

Spalva: Mėlynos Ir Raudonos

Dydis: 6/7/8/9/10/11/12/13

Plotis: Apytiksl. 8mm/0.31

Paketas Apima:

1x NFC Protingas Žiedo

Patarimai:

NFC funkcija bus grindžiamas šis NFC Apps, pavyzdžiui, JACKOM, prašome paieška pagal šią nuorodą download:ins.jakcom.com (ar jūs galite ieškoti kitų NFC App, kad pagrįsti NFC įrenginys)

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Riešo Dirželis
  • Prekės Pavadinimas: kinco


Žymos: mobil telefono dirželis, nfc žiedas, "samsung" galaxy " fit e byla, žiedas smart, telefono dirželis, nfc lustas, blykstės suveikimo, chip ic, nfc žiedas xiaomi, nfc žiedas smart.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai