113db Dviračių Security Lock Belaidžio Anti-Theft Vibracijos Motociklas Dviratis Alertowanie Bell Signalizacija su Nuotolinio Valdymo pultu

€13.49 €25.46
  • w184554
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Produkto savybės:

[7 pakopų vibracija jautrumas] Nustatymas metodas: ① Paspauskite ir palaikykite atrakinimo mygtuką, kol lemputė nuotolinio valdymo lieka. ② Jautrumas pakeisti režimą tampa veiksminga, jei ji yra visada apšviestas. ③ Kiekvieną kartą atrakinimo mygtukas yra nuspaustas, a "beep" garso suveiks ir jautrumas bus pakeisti.Jei norimo jautrumo, yra įvykdyta, paspauskite atleidimo mygtuką vieną kartą, norėdami baigti jautrumas pakeisti režimą.

[113db itin didelės apimties vibracijos alarm] Nuo vagysčių iš automobilių pati-automobilių, kurių tikslas objektų automobilio žalos pokštai, galite aptikti poveikis raktas ir durys yra pried atidaryti ir poveikis organizmui yra spirti, Siųsti iš įspėjimas.Nes tai yra būtina jutiklis, jis yra tobulas, kai situacija yra kartu su kitais jutikliais.Atstumti įsibrovėlių ir įtartinų žmonių 113db.

[Easy installation] paprasta Naudoti dvipuse lipnia montavimas.Belaidis vibracijos jutiklius ("anti-theft alarms) gali būti plačiai naudojamas būtina vietų, tokių kaip parduotuvės, prekybos centrai, biurų, įmonių, vietose, kur nėra nė vieno, naktį ir kt.

[IP55 vandeniui], Nes IP55 yra atsparus vandeniui, taip pat jis gali būti naudojamas lauke su maksimalus kontrolės atstumas 20 metrų.

Specifikacija:

Medžiaga: PC

Dydis: 9.5 * 4.3 cm

Pristatymas sąrašas:

1 rinkinys nuotolinė pavojaus signalizacija

1pc vadovas


  • Dydis: 9.5 * 4.3cm
  • Medžiaga: Geležies
  • Tipas: U Lock


Žymos: signalizacijos dviračio užraktas, hotanti signalizacijos dviratį, dviračio užraktas u, signalizacijos dviračių užraktas, motociklo užraktas signalizacija, dviračių vagis, 2way moto signalizacija, bell dviratininkas, signalizacijos dviratį, kebidu motociklo signalas užraktas.

Darwin 290
2020-09-24
3/5
Jamais reçu ! Never received
Maslak Zeka
2020-08-27
5/5
Все нормально претензий нету. До Бельгии дошло за пару недель. Насчёт качества претензий нету. Благодарю продавца.
Sanverdi 5
2020-10-14
2/5
I never got the item.. but seller refund me through AE dispute service.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai