RPT-2D Du Būdu Radijo Retransliavimo Langelį Du siųstuvai-imtuvai Stati Walkie talkie Signalų išplėtimas

€22.28
  • w186135
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


NAUJAS 2way radijo baofeng Odinis dėklas Minkštas Atveju nylone laikiklis, skirtas apsaugoti BAOFENG UV-5R UV-5RA UV-5RB UV-5RC UV-5RD UV-5RE UV-5RG

Pakuotės 1x RPT-2D Du Būdu Radijo Retransliavimo Langelį Du siųstuvai-imtuvai

Savybės:

Dažnis dauguma kišeninių walkie-talkies rinkoje yra 400-470MHz, ir išeinamoji galia 5W.Tai leidžia veiksmingai kalbėti svyruoja apie 5-8KM(tik plačios atviros erdvės).Kai kuriose srityse, pavyzdžiui, miesto, su aukštų pastatų, diapazonas yra tik 1-2 km, arba mažiau.

Siekiant tolimojo susisiekimo komunikacijos, mums reikia repeate.Standartinis kartotuvai daug kainuoja, ir gali būti sudėtinga įdiegti, todėl reikia paprastos ir nebrangios kartotuvas.

Operacija yra labai paprasta, ir nėra maitinimo įtampos reikia!Jums nereikia keisti jokių dalis radijas.Viskas ko jums reikia yra tik du nešiojamą radijo ir prijunkite laidus prie išorės mic/spk uostų (2.5 mm ir 3,5 mm).Dabar jūs turite labai praktiškas mažas kartotuvas!

Apmokėjimas:

1. www.cinamonosodyba.lt priimti sąlyginio Deponavimo/ Kredito kortele arba Banko Pervedimu/ Western Union/webmoney/ TT / Qiwi piniginės /Boleto!.Vakarų sąjunga ,Alipay ,TT .

2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas po aukciono pabaigos, jei turite problemų dėl priėmimo mokėjimo, Prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą.

Pristatymas Išsamiai:

1.Prašome patvirtinti savo ADRESĄ atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.Mes atsiųsime jums produktų per 3 dienas po apmokėjimo gavimo.

2. Mes tiekiame 7 siuntas, UPS Express Saver, UPS Expedited, EMS, DHL, Fedes, TNT, Chinapost oro paštu, pasirinkti, kas jums patinka, ir mokėti krovinių internete.

3.Prašome susisiekti su mumis, jei jums nereikia gauti produktų 30 dienų.Kinija paštu oro paštas:60days),prašome mums pranešti.mes bėgių vežimą ir duoti jums grįžtamojo ryšio artimiausiu metu.

Garantija:

1. Ši prekė taikoma vienerių metų garantija.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, mes mielai atlikti mainus arba grąžinti už 7 dienas.

2. Bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai.Pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos kaina .

3. Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo lape.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugos ir mums duoti sekimo numerį.Kai tik gausime elementus, mes ir remontuoti juos valiutų juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome palikite gerų atsiliepimų, kad su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada bus padaryti viską, siekiant padėti jums.

3. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jūsų gali turėti, ir padarysime viską, kad problemoms spręsti.

4. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti problemą


  • Is_Display: No
  • Sandėliavimo Kanalo: NĖRA
  • Matmenys: Kaip pic parodyti
  • Maksimalus Diapazonas: <1,5 km
  • Walkie Talkie Tipo: Nešiojamieji
  • Tipas: Priedai
  • spalva: juoda
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kalbėti Diapazonas: NĖRA
  • Modelio Numeris: RPT-2D Du Būdu Radijo Retransliavimo Dėžutę
  • Dažnio Diapazonas: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: baofeng


Žymos: hytera radijas, daewoo radijas, fm siųstuvas, dmr radijas, kartotuvas lauke baofeng, talki walki, ABBREE, hf ssb transiveris, kumpis radijo ryšio kartotuvų, desertas poli žaislas.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai