Visiškai Naujas, 30 x 100cm RC Modeliu Servo ilgintuvas Švino Viela 26awg

€21.20 €21.42
  • w186203
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


30 x 100 cm Pratęsimas Linija

Visiškai Naujas, 30 x 100cm RC Modeliu Servo ilgintuvas Švino Viela 26awg

Prašome Perskaityti Pranešimą Patarimai kruopščiai pagal nuotraukas, prieš jums pirkti juos

Aprašymas 100% Brand new . 30 Vienetų servo imtuvas ilgintuvas .Visi adapterio kištuką įtraukti, vienas vyras, viena moteris.RC Automobilių, lėktuvų ir sraigtasparnių servo prisijungti arba imtuvas ryšį.Laido Ilgis :100cm .Pagrindinė Spalva Kaip Nuotraukoje Parodyta.

Pakuotės Turinys visiškai Naujas Mažmeninės pakuotės, Supakuoti su apsauginiu burbulų. 30 x 100 cm servo imtuvas pratęsimas Linija.

Pristatymas Mes laivas visame PASAULYJE.Prekės bus vežamos iš 1-3 darbo dienas iš Hong Kong Standard Oro Paštu po visą gautą mokėjimą.Pirkėjai, kurie moka už draudimo gausite sekimo numerį.Jums labai rekomenduojama pirkti draudimą Registruotu Oro Paštu, siekiant užtikrinti savo elementą.Pristatymo Laikas: Paprastai Tai Trunka Apie 10-22 darbo Dienų Atvykimo daugelyje Šalių. : 10-20 darbo dienų į Australiją. 10-20 darbo dienų JAV/ Kanada. 10-22 darbo dienas į didžiųjų miestų Europoje. 3 - 4 savaites Italijoje , Brazilijoje.Prašome įsitikinti, kad jūs galite priimti Int ' l shipping laiko, kol kainos pasiūlymą.Elementai gali būti sujungti į vieną sąskaitą, bet bendras laivybos mokestis bus lygus kiekvieno elemento laivybos ir tvarkymo mokestis.

Mokėjimo priimame tik tik.

Taip pat galite sumokėti Kreditine Kortele .bus jums naudoti, MASTERCARD, visa mokėti!

Pardavimų Mokesčių Jokių pardavimo mokesčių nereikia.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjas " s atsakomybė.

Terminai ir Sąlygos, Visi sandoriai yra galutiniai.Mokėjimas turi būti atliktas per 1-2 darbo dienas pasibaigus veiksmų.Pirkėjai yra atsakingas už papildomus COD mokesčius, PVM, Muitų mokesčiai ir Muito importuoti (jei tokių yra).Mes TIK rankena laivybos jums.

Garantija ir Grąžinimo Politikos Garantija: 14-diena-garantija nuo išsiųstas dienos.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš grįžtant brokuotą prekę.Pirkėjai yra atsakingas

grąžinimo laivybos išlaidos, bet kokiomis aplinkybėmis.Parodyti elementus, kurie turėtų būti originali pakuotė ir priedai.

Klientų aptarnavimo, Prašome susisiekti su mumis per nuorodą į visus klausimus.Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu, jei jokio atsakymo jums per 48hours, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.Pažadame kiekvienos prekės būtų vežamos, bet kartais ir mažiau, nei 0,5% paketai gali būti prarasta būdas,

jūs galite pasirinkti leiskite mums siųsti dar pačios prekės vėl arba prašyti pinigų atgal .


  • Modelis: 1M Pratęsimo Švino Vielos
  • Lytis: Berniukai & Mergaites
  • Prekės Pavadinimas: ELESAVEE
  • Transporto Priemonės Tipas: Lėktuvas,Sraigtasparnis
  • UPC: 076783016996
  • kuro šaltinis: elektrinis
  • Temos: žaislų istorija
  • Dalis: Pratęsimo Švino Vielos


Žymos: servo prailginimo laido 26awg, kroviklis bakas, cd padengti plastiko, 26awg, 26awg kabelis, vario viela, servo laido, kabelio servo, konstrukcijos iš vielos, plokščias kabelis 26awg.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai