Karšto autentiškas raudonas džiovinti grybai, Brazilijos grybų, laukinių raudona grybai, geros kokybės, nemokamas pristatymas

€31.97 €35.53
  • w186857
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Raudona grybų yra bendras pavadinimas, visas raudonas grybai.Ji taip pat yra bendras pavadinimas, raudonų grybų.Jis taip pat vadinamas Alpių raudona grybų (viršuje, raudona, grybų) ir raudona stuburiniais grybelis.Ji priklauso basidiomycetes ir yra grybelis.Jo sudėtyje yra 5 rūšių polisacharidų, 16 rūšių amino rūgščių ir 28 rūšių riebalų rūgščių.Raudonos spalvos grybas turi unikalų skonį ir skanus aromatas.Jo skonis saldesnis ir skanesnis nei bet grybų, ir yra daug amino rūgščių.Jis gali gydyti navikai, ypač plaučių navikai, stuburo, juosmens ir kojų skausmai, tirpimas rankose ir kojose, raumenų ir kaulų diskomfortą, galūnių trūkčiojimas ir kraujo tonifying, maitina yin, aušinimo ir detoksikuojanti, ir gydyti ligas, pavyzdžiui, anemija, edema, netinkama mityba ir per didelio gimdyvių kraujavimas.Ji taip pat turi funkcijas, padidinti imunitetą, ir vėžio.Ji galima valgyti reguliariai, todėl žmogaus oda gerai, energingas ir pailginti gyvenimą.Per Ming ir Čing Dinastijų, iki Rudens Vidurio Šventė, vietos valdžia turėjo siųsti palydos į Kioto pagerbti partijos raudona grybai, kuris buvo gerai žinomas.Mitybos analizė raudonų grybų: 1. Russula edodes yra baltymų, angliavandenių, mineralinių medžiagų, vitamino B, vitamino D, vitamino E, ir yra reta, nikotino rūgšties, mikroelementų, tokių kaip geležis, cinko, seleno ir mangano ir kitų maisto produktų. 2. Joje yra daug amino rūgščių, tokių kaip maitinamasis yin, tonifying inkstai, moistening plaučių, skatinti kraujotaką, stiprinti smegenų, maitinamasis veido ir pan.Ji galima valgyti reguliariai, siekiant sustiprinti kūno ir pratęsti gyvenimą. 3. Apie 25% baltymų raudona grybų yra tirpus vandenyje, apie 50%, gali būti virškinamas ir absorbuojamas žmonėmis, tik apie 25% gali būti absorbuoja žmogaus kūno. 4. Tuo pačiu metu, tai yra polisacharidas priešvėžinių medžiagų, kurios yra naudinga kraujo apytaką, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, slopina vėžio ląstelių metastazių, raudona troškintos grybų kiaušiniai ir kiti mitybos metodus, daro daug didesnį poveikį, tuo pačiu metu, ji taip pat turi tam tikrą poveikį dėl ūmių nugaros neurosis. 5. Ji taip pat gali užkirsti kelią dispepsija ir vaikų rickets.Ji gali pagerinti funkcija normalią cukraus apykaitą ir kūno imunitetą.Ji yra palanki motinų laktacijos sultys, anemija, vėžiu ir pan.Tai yra natūralus maisto su specialios mitybos ir gydomąją vertę.


  • Modelio Numeris: 518879
  • NET WT: 100g-500g
  • Tipas: blizgučiai
  • Kiekis: 999
  • Naudoti: Įstaiga
  • Komponentas: Laukinių grybų grybų raudona


Žymos: grybų grybiena, lingzhi grybo, džiovintų grybų muer, grybų grybiena, džiovinti juodieji grybai, juoda džiovintų grybų, reishi, grybų grybai, psilocibinas grybų grybiena, reishi grybas.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai