VLIFE CT-90325 Nuotolinio Valdymo Toshiba LED LCD Smart TV " Televizijos Nešiojamų Controller Black Nemokamas Pristatymas

€2.74 €4.16
  • w19038
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Naujas Madingas CT-90325 Nuotolinio Contr olis Nešiojamų Valdytojas, Toshiba LCD Smart TV Juoda

Aprašymas:

Tai yra novatoriška klaviatūra, nuotolinio valdymo Toshiba TV.Mažas ir kompaktiškas dydis leidžia tai nuotolinio valdymo lengva rankena ir nerimą, kad slydimo.

Sukurta su subtilus raktus, kurie bus patogu ir lengva valdyti.Šis nuotolinio valdymo pultelis gali suderinama su įvairiais TV modeliai "Toshiba".Puikus produktas už jus.Don ' t miss it.

Savybės:

1. Aukštos kokybės nuotolinio valdymo pultas, tinkantis Toshiba TV.

2. Mažas energijos suvartojimas, energijos taupymo ir eko-draugiškas.

3. Mažas ir kompaktiškas dydis leidžia tai nuotolinio valdymo lengva rankena ir nerimą, kad slydimo.

4. Toliau perdavimo atstumas, stabilių rezultatų.

5. Jokių programavimo ar nustatyti nereikia.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Nuotolinio Valdymo Pultas

Tipas: Nuotolinio Valdymo Toshiba TV

Modelis: CT-90325

Suderinama su: Už 55HT1U 55S41U 55SL412U 32C100U1/2 32C110U 32DT1 32DT1U 32DT2U1 32E20 32E20U

Spalva: Juoda

Dydis: Apytiksl. 17.6 * 5 * 2.2 cm / 6.9 * 1.9 * 0.9 colių

Pakuotė:

1 x Nuotolinio Valdymo (neįeina baterijos)

Pastaba:

1. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

2. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

Garantija Ir Grąžinimas

1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal tyrimo, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2.Jei yra keletas darbų ar medžiagų defektų, produktus, prašome susisiekti su mumis pirma , mes keisis, tai ar pasiūlyti kitų sprendimų jums padaryti pasirinkimą.

3.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.Ačiū už supratimą ir bendradarbiavimą!

Pristatymas:

1. Mes atsiųsime sklypus, per 2 darbo dienas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį), po pirkėjo mokėjimo tikrina www.cinamonosodyba.lt pagal pristatymo būdą, kurį pasirinkote, ar patikimesnis ir greitesnis būdų, kaip ypatingomis aplinkybėmis.Mes palikti pranešimą pasakyti sekimo numerį, kai mes išsiųsti prekes jums.

2. Jeigu turite kokių nors reikalavimų dėl prekių aprašymas ir deklaruota vertė laivybos gavimo dienos (komercinė sąskaita faktūra),pls palikite mums žinutę po apmokėjimo.

Atsiliepimai

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome neskubėti palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jūsų padrąsinimo, tai padės mums žengti į priekį ir nuolat gerinti mūsų paslaugas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės buvo užsakytos, nesijaudinkite, pls susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti problemą jums laiku.Manau, mes galime išspręsti bet kokį ginčą, per draugiškas derybas.


  • Belaidis Ryšys: IR
  • Naudoti: TV
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: VBESTLIFE
  • Modelio Numeris: CT-90325
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dažnis: 433 MHz
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kanalas: 1


Žymos: "toshiba" televizija, 940nm apšvietimas, kontrolės toshiba, infraraudonųjų spindulių led, 940nm, led, toshiba ct 90326, ir šviesos diodas, 940nm ir šviesos diodas, toshiba tv, ct 90326.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai