Automobilių Padengti skėtį nuo saulės Eco-friendly PVC Auto Stiklas Saulės Pavėsyje, Juoda, Universalus Automobilių Reikmenys Elektrostatinės Lipdukai 2vnt

€3.76 €5.08
  • w19039
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Automobilių Padengti skėtį nuo saulės Eco-friendly PVC Auto Stiklas Saulės Pavėsyje, Juoda, Universalus Automobilių Reikmenys Elektrostatinės Lipdukai 2vnt

Specifikacija: Pavadinimas: Elektrostatinių skėtį nuo saulės Lipdukai Medžiaga: PVC Dydis: 42*38cm Įtaisyti: Automobilių Langai, Balkono Langai Naudojimo Skaičius: kelis kartus Savybė: Aukštos kokybės importuotos ekologiškos PVC saulės danga, geros sunproof ir šilumos varža.Anti-UV apsauga, gali būti pakartotinai naudojamos ir cuttable, patvarus, ilgą laiką naudoti.Nepakenkiant originalių automobilių filmas, kilimas ir kritimas lango.Apsaugo apdaila ir prietaisų skydelio nuo saulės daromos žalos, o ne blokuoti vizija, saugiau vairuoti.

Prekės Informacija

1.Mes laivas iš savo paketą per 1-3 dienas( darbo dienos) 2.Jūsų paketas bus pristatyti laivybos būdas jums pasirinkti 3.Ji paprastai trunka 15-25 dienomis į Aziją, ES,JAV, Kinija paštu, oro paštu , ePacket,Kinija paštu oro sklypas .Ji paprastai trunka 35-60 dienų Affrica, Pietų Amerika ir Kinija paštu, oro paštu, ePacket,Kinija paštu oro sklypas.Ji paprastai trunka 3-8 dienomis DHL, " Fedex,TNT,AVS. 4.Jei pasirinksite RU sandėlio, mes pristatysime jūsų paketas tiesiogiai iš RU sandėlyje.Ji paprastai trunka 3-8 dienas. 5.Jei jums nereikia gauti savo paketą po 45 dienų, prašom, galite susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Centrą, mes padėsime jums patikrinti.Jei jums nereikia gauti savo paketą po 60 dienų( Brazilija 90days), Mes atsiųsime jums pilną pinigų. 1. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašom, galite palikti mums 5 žvaigždučių reitingą, ir jūsų komentarus. 2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti mums neigiamų atsiliepimų.Mes manome, kad visi jūsų problemos bus sprendžiamos, po gerų ryšių.Nes mes sąžiningas pardavėjas. 1. Jei jūsų produktas buvo sugadintas, arba prarastas per tranzito, prašom, galite susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Centrą, mes padėsime jums išspręsti problemą, mes pažadame, visi jūsų klausimą bus atsakyta per 24 val. (Darbo dienos) 2. Jei mes išsiųsti negerai produktą su jumis, prašom, galite susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Centrą, mes padėsime jums išspręsti problemą, mes pažadame, visi jūsų klausimą bus atsakyta per 24 val. (Darbo dienos) 3. Jeigu pasirinksite neteisingą produkto save, ir jūs norite grąžinti ją atgal į jav, turėtumėte mokėti už laivybos mokestis sau, ir jums turėtų grąžinti jį atgal į mus per 5 dienas, ir paketą, jis taip pat užkirsti kelią žalos. 4. Jei mūsų produkto kokybės klausimą, dydis klausimas, ar dydis yra ne tas pats, kaip ir aprašymą, prašome susisiekti su mumis, mes iš naujo siųsti arba grąžinti jums pinigai, Jei jūs turite bet kokių klausimų apie mūsų produkto aprašymą, prašome jus susisiekti su mumis elektroniniu www.cinamonosodyba.lt Trademanager cn1001810433 arba siųskite mums laišką iki www.cinamonosodyba.lt Pranešimų Centro.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas ( Darbo dienos)


  • Modelio Numeris: Automobilių Padengti Skėtį Nuo Saulės
  • Plotis: 38cm
  • Medžiaga: Sidabras Padengtas Audinys
  • Funkcija: Lengva įdiegti. Erdvės taupymo sulankstomas
  • Raktiniai žodžiai: Automobilių Padengti Skėtį Nuo Saulės
  • Feature2: Automobilių Langai, Balkono Langai
  • Feature3: Automobilio Lango Saulė Pavėsyje
  • Svoris: 80g
  • spalva: juoda
  • Parama automobilio modelį: Visi automobiliai
  • Feature1: Elektrostatinių Skėtį Nuo Saulės Lipdukai
  • Prekės Pavadinimas: GLCC
  • Ilgis: 42cm


Žymos: elektrostatinių skėtį nuo saulės, dangtelis priekinio stiklo, Elektrostatinių lipdukas, automobilių elektrostatinės filmas, canopy už balkonas, lipdukas skėtį nuo saulės, balkonas audinys, 06A, automobilių elektrostatinės lipdukas, automobilių padengti.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai