7 Čakros Akmenys, Reiki Gydymo Kristalų Išgraviruoti Chakra Simboliai Holistinis Balansavimo Poliruoti Palm Akmenį Dovanų STO05

€8.99 €11.52
  • w19928
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Gaminio Dydis Medžiaga : Crystal & Lydinio Dydis (apytiksliai): Bendras ilgis 3.3" (8.5 cm), Plotis 3.2" (8.2 cm), Aukštis-1" (2,5 cm); Svoris : apytiksl. 40 g/vnt Paketo Turinys: 1 x Piramidės Energijos Generatorius

Produkto Aprašymas

Crystal Taškų Generatorius -- Pagaminti iš 7 čakra taškų iš pusbrangių akmenų, kurių centrinė čakra piramidės.7 čakra kristalų punktai, įtraukti Red Jasper, Ametistas, Green Aventurine, Oranžinė Aventurine, Tigro Akis Akmuo, Mėlyna Howlite Turkis, Lazuritas.Žinoma, kaip forma, kuri pritraukia energijos, piramidė yra naudojami kaip dėmesį, renkant ir stiprintuvo energiją, prieš ją perduoti keturi kristalų taškų.Gydomųjų Akmenų -- Puiki gydymo priemonė jūsų Jogos meditacija,Feng shui ir būrimą,chakra balansas/balansavimas,Reiki ir Wicca,crystal taško, gydymo, aura valymo,energijos apmokestinimo, crystal degaussing,apsaugos nuo EML spinduliuotės ar kitų metafizinės tikslais.Krištolo Statulėlės Dekoro -- Reiki Kristalų Ornamentu jūsų namuose,stalas,biuro,gyvenamasis kambarys,automobilių,šventasis altorius,arba tai vieta, šalia savo elektroninių prietaisų, ypač kompiuterį, galinčių absorbuoti bet kokį elektromagnetinės energijos.Jis sukuria apsauginį skydą, energijos, siekiant užtikrinti, kad jokia neigiama energija persmelkia savo erdvę.

Apie atsiliepimą

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Mes jums mažą dovanėlę jūsų kitą užsakymą . 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.


  • Regioninės Funkcija: Europa
  • Medžiaga: Crystal
  • Stilius: feng shui
  • Temos: meilė


Žymos: chakra gydymo, TUMBEELLUWA, reiki pakabukas, gamtos holistinio gydymo, čakra, crystal palm, holistinio gydymo prieskoninės žolės, pasiilgau tavęs, palm akmenį, chakra palm akmenį.

Mattiwil
2020-09-22
5/5
Really great item! Fast shipping! Great price! Recommended seller! Thank You!
Fernando Sp70
2020-11-23
5/5
Compatible with the photo, the stones are pretty. Satisfied =)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai