ZOMEI CPL Apskrito poliarizuotos šviesos reguliatorius Fotoaparato filtras Canon Nikon DSLR Fotoaparato objektyvas 52mm/55/58/62/67/72/77/82mm

€6.18 €9.37
  • w22196
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Zomei CIR-PL Circular Poliarizaciniai CPL Filtras "Canon ""Nikon" vaizdo Kameros Objektyvas

Pašalina dauguma atspindžiai !Balinti debesys ir patamsinti savo dangaus!

A poliarizuotos šviesos reguliatorius yra optinis filtras, kad eina atsižvelgiant į konkrečias poliarizacijos ir blokuoja bangas kitų polarizations.

Jis gali konvertuoti šviesos spindulį iš neapibrėžta arba sumaišyti poliarizacijos į pluoštą su gerai apibrėžta poliarizacijos.

Polarizers yra naudojami daugelyje optiniai metodai ir priemonės, ir poliarizaciniai filtrai rasti programų, fotografijos ir skystųjų kristalų ekrano technologija.

Polarizers taip pat gali būti pagaminti ir kitų tipų elektromagnetinių bangų, be to, šviesos, pvz., radijo bangos, mikrobangos, ir rentgeno spinduliai.

Apskrito poliarizuotos šviesos reguliatorius filtrai yra naudojami siekiant sumažinti atspindžius nuo nemetalinių paviršių (langų, vandens ir t.t.) ir padidinti tankis per dangų ir/arba lapai, absorbuodamas atspindėtos šviesos.Jie taip pat leidžia pabrėžti informaciją, pvz., debesys ir daro nuotraukas, daržovių, su gilesnius spalvų tonus.Jų poveikis negali būti pasiektas su kompiuteriu programinė įranga.

Plonas Rėmelis

Šie puikios kokybės slim filtrai padės sumažinti tikimybę lipduko ant plataus kampo objektyvai, ir teikia abi pusės sriegis, todėl jūs galite pridėti kitų priedų, apie tai, kaip antai jūsų objektyvo dangtelis.

Pagrindinės savybės:

Originalus AGC Optinio Stiklo iš Japonijos

CIR-PL filtrai pašalinti nepageidaujamus atspindžius nuo nemetalinių paviršių, tokių kaip vanduo, stiklas ir kt.

Ryškesnis ir aiškesnis spalvos padidinti kontrastingumą ir sodrumą, mėlyno dangaus ir baltų debesų

Poliarizacijos lygį iki 99.9%, pralaidumas iki 99.7%

Grįžti Aprašymas: Prekės nėra gerai dirbti?Jums tai nepatinka?Jums nereikia daugiau?Tai ne problema, jūs galite susisiekti su mumis grąžinti elementą Klientų Aptarnavimas: 1:Neigiamų atsiliepimų ir atveju negali išspręsti problemos,jei paketas dar neturite atvykti arba prekės nėra gerai dirbti, prašome kreiptis, mes pirmiausia,mes spręsti problemą artimiausiu metu. 2: Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis žinute,Mes reaguoti į jūsų užklausą per 24 valandas.(Savaitgaliais ir Švenčių dienomis bus 48 valandų) 3: Visos mūsų prekės Teikiame 1 metų garantija.


  • Prekės Pavadinimas: Zomei
  • Modelio Numeris: CPL
  • Tipas: Poliarizuotos Šviesos Reguliatorius Filtras
  • Pakuotė: Taip


Žymos: filtras zomei, 72mm filtras, telesin polarizing filter, rokinon, trikojo zomei, len nikon, polarizing filter iy, filtro nuotrauka, d600, 67mm filtras.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai