500pcs Lnner Viela Dangteliai Šviesos Aliuminio Uodega Rankovės Dviračių Stabdžių Linija Ir Derailleur Dviračių Priedai

€21.24 €23.87
  • w22312
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Vidinė Kabelio Dangteliai 500pcs Tinka visos Stabdžių ir Derailleur Vidinis Kabelis

Savybės: 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės.Aukštos kokybės, lengvas, patvarus.Geriausias pakaitalas dėvėti kabelis galiniais dangteliais.Tinka visos stabdžių ir derailleur vidinis laidas.Naudojimas: stabdžių & shift kabeliai, dviračius ir modifikuotas transporto priemones.Techniniai duomenys: -Pavadinimas: Vidinis Kabelis galinius Dangtelius -prekių Ženklai : Bolany -Medžiaga: Aliuminio Lydinys-Spalvos: Geltona,Raudona, Violetinė, Mėlyna, Juoda,Oranžinė,žalia -Produkto dydis: apytiksl. 11*4*4 mm/0.43*0.15*0.15" -Kiekis: 500PCS Pastaba: Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

1.Apie Mus: Mieli pirkėjai, Kviečiame Bolany oficiali parduotuvė www.cinamonosodyba.lt!Rasite nuostabų įvairių aukštos kokybės pigių produktų čia.mūsų įmonė turi 5years internete parduoti patirtis.mes taip pat daugiau dėmesio skirti mūsų klientų aptarnavimo.Yu ūkio susisiekti su mumis bet kuriuo metu, ir mes jums išspręsti problemų, jums nedelsiant.Mūsų pagrindiniai produktai yra laisva, KMC grandine, rankenos, Dviračio balno ebs.Mes turime pakankamai patirties, kad geriausios kokybės produktas ir geriausią klientų aptarnavimą.Imtis, kad šioje parduotuvėje galite gauti gamyklos didmeninės kainos.Nupjaukite tarpininkas, kad gauti geriausią rinkos kainą ir aukščiausią kokybę!Mes priimame užsakymą, jei turite aiškų vaizdą, susisiekite su manimi, mes turime profesionaliu dizaineriu, jums dizainas. 2.Mokėjimas: priimame Alipay, West Union, Money Gram .VISŲ didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio Deponavimo. (Saugiam problemą, prašome patvirtinkite jį į sąlyginio Deponavimo po to, kai jūs jį gavo.) 3.Pristatymas: 1)Laivybos Laikas: Visi daiktai bus išsiųsti per 7 darbo dienas, gavus apmokėjimą.Jums bus pranešta elektroniniu paštu su sekimo numerį, kai jūsų paketas buvo išvežti. 2)Jeigu norite, kad greičiau pristatymas, pavyzdžiui, DHL ar Fedx ir pan., susisiekite su mumis. 3)laivybos laikas priklauso nuo jūsų muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei negaunate prekių laiko, kreipkitės į muitinės ar vietos post office. 4.kodėl verta rinktis mus: 1)Griežta kokybės užtikrinimo .Tobulas dažų darbą. 2)Konkurencinio Gamyklos Kainą .Nėra Agentūros Mokesčių . 3)Patyrė po-garantinis aptarnavimas. 5.Mokesčių: Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienas pilietis, kiekvienas turi būti atsakingas už visus mokesčius savo šalyse.Jei pirkėjai atsisako priimti prekes, nes mokesčių problema, pirkėjas turi būti sumokėti visi laivybos kaina . 6.Klientų Pasitenkinimo: 1)Jeigu turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis.Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo. 2)Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame problemas ir 3)nusivylimas gali turėti ir bus stengiamės išspręsti problemas.Pakuotė: Visos prekės yra profesionaliai supakuoti su labai atsargiai, kad būtų užtikrintas saugus pristatymas 7.Grąžinimo Politika: Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį. 8.Atsiliepimai : pls mums postive atsiliepimus, gavęs paketą,jei turite bet kokių klausimų apie mūsų prekes.plsss leiskite mums žinoti , susisiekite su mumis diagramos langą arba siųsti man laišką, mes išspręsti problemą geriausias būdas.ačiū !Ačiū už pasitikėjimą ir palaikymą!


  • Medžiaga: aliuminio lydinio
  • Modelio Numeris: dviračių stabdžių galinis dangtelis
  • spalva: Geltona,Raudona, Violetinė, Mėlyna, Juoda,Oranžinė,žalia
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: BOLANY


Žymos: obag dangteliai, ypatingas šuo, bolany šalmai, žibintų tvirtinimas, bolany oro, ltwoo shifter, vamzdžiai dangteliai, dviračių priedai bendrieji, dviračių priedai, bontrage, aliuminio viela.

Barbolinamaal
2020-11-12
5/5
Good seller, the goods are excellent!

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai