Dviračių Butelis Narve Universalus Kalnų Keliu, Dviračių Taurės Savininkas Lankstymo Dviračiu Butelio Laikiklis Reikmenys, Įranga

€4.14
  • w22679
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Pirmas : kietumas yra labai stiprus---mes naudokite [labai lankstus TPR inžinerijos derva], kaip pagrindinės žaliavos.Mūsų įprasta, akiniai, neperšaunami stiklai, apsauginiai akiniai, banko neperšaunami stiklai, žibintai ir kt.yra pagaminti iš šios medžiagos.

Antra : apsaugoti virdulys - užkirsti kelią braižymo virdulys [mažas trinties koeficientas] Paprastai, virdulys, pagamintas iš plastiko, o trinties koeficientas tarp plastiko ir plastiko yra žymiai mažesnis nei tarp plastiko ir metalo (aliuminio butelio narve).Labai gerai, kad apsaugoti virdulys.

Trečia : geras elastingumas [didelis taškas virdulys valgyti], Nes medžiagos elastingumas yra labai gera, todėl dydis virdulys nėra labai didelis, paprastai normalaus dydžio virdulys gali būti lengvai naudojamas, nors apskritai gėrimų, pvz., juodoji arbata, žalioji arbata , Wahaha mineralinis vanduo, Coca Cola, Sprite ir t.t.Gali būti naudojamas labai gerai.

Pavadinimas: Spalvinga didelis kietas plastikinis buteliukas narve

Medžiaga: Didelio elastingumo TPR inžinerijos derva (didelis kietumas, nėra lengva pertrauka)

Skiriasi nuo butelio narvas pagamintas kita vieta , visų rūšių buteliukas narvai yra pagaminti perdirbimo atliekos, medžiagos: 1. Ji yra lengva nutraukti dėl prastų sunku elastingumą. 2. Paslaugos gyvenimas yra per trumpas, kai jis yra per minkštas ir lengvai deformuojasi.Antra, perdirbtų medžiagų yra ne ekologiška, paviršiaus blizgesys yra prasta, tekstūros, tai nėra gerai, ir yra kvapas!


  • Prekės Pavadinimas: JKLapin
  • Svoris (g): 2U (90-94g)
  • Meterial: Derva
  • Modelio Numeris: LT-02


Žymos: stiklo plovimo, automobilis "ipad" mount, metalo stovas tablet, ipad vlog, galaxy tab t815, nešiojamų prekinis, galinis stiklo valytuvas, planšetinio kompiuterio laikiklis, lova turėtojas tablet, kablys tablet, dviračių laikiklis tablet.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai