LW Visas anglies 700c disko varantys anglies diskiniai galiniai ratai vamzdinės kelio/takelio TT dviračiu OEM anglies kniedė, skirta dviračių aširačio

€426.89
  • w23334
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Perkant disko ratas yra vienas iš geriausių būdų, siekiant pagerinti aerodinamines savybes savo laiko bandomoji bike.Tačiau, jie padaryti skirtumą.Taip pat, tuo greičiau jūs einate, daugiau aerodinaminio pasipriešinimo jie išgelbėti.Disko ratų darbą lyginamoji ištrauka pusėje vėjas.Mažiau vėjo turbulencijos reiškia mažiau vilkite ir greičiau kartų.Svorio diską varantys yra ne taip svarbu, kaip aerodinaminis pagalbos.Net hilliest laiko tyrimo kursai, jums bus eiti greičiau ant kieto disko ratų.Chris Boardman kai naudojamas diskas varantys laimėti nacionalinės hill climb čempionatas.Aš ne patarti, naudojant disc ratų kalvos, lipa, bet beveik visą laiką tyrimų – aerodinamika yra daug svarbiau, nei svoris.Taip pat, jei jūs ketinate daryti daug kalvotas laikas bandymai, atrodo, kad pirkti lengvas anglies disko – kai kurie iš jų yra stebėtinai lengvas.

Detalus aprašymas DISKAS Diskai

Tipas: Anglies Disko Kelių / Ilgalaikio Ratų Pavara

Medžiaga: visas anglies T800

Pynimas: UD / 3K / 12K / 18K (Numatytasis Siųsti UD Ratlankiai)

Ratlankiai apdaila galimybės: blizgus/matinis (Numatytasis Siųsti Matinis)

Naudojama: Road dviračio ratai / Fiksuota pavara ratai / TT dviračio ratų

Ratlankiai Modelis: Kniedė, Skirta / Vamzdinės (Numatytasis Siųsti Kniedė, Skirta)

Ratlankio Plotis : 23 mm

Stebulės: Priekyje 2 guoliai ;4 Galiniai guoliai

Šakotuvai spalvų variantai: Juoda

Garantija: 24 mėnesiai

Pastaba: kniedė, skirta slėgis iki 100-130P anglies peilis pramonės, vamzdinės padangų slėgio 160-185P

Pagrindinė Informacija Modelio Numeris 700C Disko Ratų Ratlankio Tipas kniedė, skirta / Vamzdinės Ratlankio Dydis 700C, Šakotuvai Road / Track Rim Platus 23 mm Stabdžių Paviršiaus

Bazaltas V Stabdžiai arba

Diskas Stabdžių Apdaila

UD / 3K (Blizgus arba Matinis) Svoris

Ilgalaikio:1435±20g

Kelių:1285 ±20g

Pirkėjas prašome skaityti : Mes priimame mokėjimus per sąlyginio Deponavimo, Alipay, "Western Union" ar "PAYPAL".Pease susisiekite su mumis instrukcijos jei norite atsiskaityti kitais būdais, arba norite pirkti didesnį kiekį.Visą mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienas pateikti savo užsakymą.Apie Laivybos: Paprastai, mes išsiųsti prekes per EMS ar mūsų pačių ekspeditorius per kurjerius.Jei klientai nori, kad prekės būtų vežamos DHL, "FedEx" arba TNT, Prašome susisiekti su mumis iš anksto.Garantija: Visi produktai, mes parduoti mūsų parduotuvėje yra geros kokybės, ir pagal griežtus kokybės testas prieš vežimą. Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.Pažadame kokybės garantija 24 mėnesiai.Mes sutaisyti arba pakeisti nemokamai, jei sugedusią dalį.buvo rasta 3 mėnesius.Jums reikės tik mokėti siuntimo išlaidų, jei defektus po 3 mėnesių ir.Ši garantija yra neperleidžiama ir galiojantį prie originalaus produkto pirkėjui tik.Taip dėl netinkamo naudojimo bus tuščia jūsų garantija. 1 Avarijų ir nelaimingų atsitikimų. 2 Piktnaudžiavimo (off-road žirgais, šokinėja, apgauti žirgais, Cyclocross, ir kt.). 3 keičiant ratus ar Netinkamo surinkimas. 4 Padangų slėgis viršija Kelių Ratų 115-135psi;MTB Ratų 65-80psi. 5 įprastinio dėvėjimosi ir plyšimo. 6 Netinkamo tolesnė priežiūra arba išlaikymo neteisėtas technikas. 7 Įrenginio dalys ar priedai, nėra iš pradžių skirtas, ar ne suderinamas su ratlankiai parduoti. 8 Sugadinimo ar gedimo, dėl paviršius arba išvaizdą, kuri neturi jokio poveikio funkcija. 9 Žalos, patirtos dėl stichinių nelaimių.


  • Rato Medžiaga: anglies
  • Apdailos: Blizgus / Matinis
  • Modelio Numeris: MTT-002
  • Dydis: 700c
  • Kalbėjo Skylę: disko
  • Stabdžių Sistema: V Stabdžiai
  • Taikoma Dviračių: Kelių Dviračiai


Žymos: 700c aširačio, ratų de anglies, anglies kelio varantys, anglies varantys, anglies kelių aširačio, anglies kniedė, skirta varantys, kelio aširačio, anglies kelių ratų, cubrebotas ciclismo, lert 700c vairo.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai