3 Sluoksnis Ekologiškų Kanapių, Medvilnės Įterpti kūdikių Medžiaga Vystyklų sauskelnių, 55% kanapės, 45% medvilnės 10vnt/daug

€8.28
  • w25456
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


weclome mano parduotuvėje !

Nemokamas Pristatymas 3 Sluoksnis Ekologiškų Kanapių, Medvilnės Įterpti kūdikių Medžiaga Vystyklų sauskelnių, 55% kanapės, 45% medvilnės 10vnt/daug

Aprašymas:

1 įdėkite šios rūšies vystyklų tinka visiems medvilnės ir popieriaus vystyklai.Daugiau puikus taikymo poveikis bus galima su rungtynių naudojimo, aplinkos apsaugos, plaunamas ir nepralaidžiose vystyklai.

2 Dydis :36*14 cm.Su 3 sluoksnių verpimo ir hemming su 55%kanapės 45%medvilnės medžiagos ir su 100% gydymo Nano-technologija, visi šie vystyklai galima plauti ir naudoti keletą kartų.

3 Greitai įsisavinti didelį kiekį vandens ir Super minkštas ir patogus audinys medžiaga, kuri yra labai svarbi slaugos savo babys sėdmenų.

4 Lengva nešioti, paprasta atimti ir lengva plauti.

5 Pastaba: absorbcijos sluoksnis nebus leidžiama pasiekti šlapimo prisotinimo lygis; slaugos darbuotojai turėtų pakeisti vystyklų iki absorbcijos sluoksnis pasiekti šlapimo prisotinimo lygis.

Apmokėjimas:

1: Mes accepte Alipay dėl www.cinamonosodyba.lt.

2: Jūs galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi , Paypal ir Banko Pervedimu

3: Visos mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

4: Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

Pristatymas:

1: Woldwide Pristatymas.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO adresas)

2: nurodymai, apdoroti laiku po mokėjimo tikrinimo.

3: Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, jūsų, kad adresas Turi Sutapti su jūsų gavėjo adresas.

4: Paslaugos, Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5: Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grąžinimas:

1: 12 mėnesių Gamintojo Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2: Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

3: Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

4: Grįžti siuntimo išlaidas apmoka Pirkėjas.

Apie Mus :

Gogreen, PujiangHailan Drabužiai Co., Ltd., įkurta 1995 ir 1996 metais nustatyti thebranch-bendrovė inChina,Weare didelis kūdikių vystyklai gamintojai andWe specializuojasi babyreusable audiniu vystyklai Chinafor daugiau nei 10 metų.Mes daug rūšių kūdikių vystyklai.

Minky Vystyklai / Soild Spalvos Sauskelnes / Cartoon Spausdinti ModernDiapers / Bambuko medžio Intarpais / Bambuko Įdėklai / Kanapių conton Įdėklai / Mikropluošto Įdėklai /

Mes turime mūsų pačių gamykloje ir turi exportedplentiful kūdikių audiniu vystyklai .jūsų patenkinti mūsų amžinai persuit!!!

Atsiliepimai :

1: paliksime TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ gavęs mokėjimą.

2: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

3: Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po gauname tai, Mes jums tinkamą sprendimą prieš atostogas, Neutralus ar Neigiamas Grįžtamasis ryšys.


  • Amžius: 19-24 mėnesių
  • Klasifikacija: Vystyklų
  • Medžiaga: kanapių medvilnės
  • Tinkamas svoris: 3-8 kg
  • Funkcija: Likti Sausas
  • Elemento Tipas: Sauskelnes
  • Kiekis: 10
  • Modelio Numeris: Kita
  • Lytis: Unisex


Žymos: vystyklų kanapių įterpti, sauskelnių audiniai įterpti, vystyklų kanapių, medvilninių vystyklų įterpti, kūdikių vystyklų linijinės, anglies įterpti, alva vystyklų, daugkartinio naudojimo kūdikių vystyklai medžiaga vystyklų įdėklai, alva kūdikių vystyklų medžiaga, bambuko anglis skalbti vystyklų įterpti.

Jrsmanian
2020-09-08
5/5
I purchased due to the very reasonable price. They appear good quality but yet to test.
Minhvip 141
2020-09-18
5/5
No and proved but they look great

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai