A3/A4 Priminimas Šaldytuvas Magnetinė Lenta Šeimos švieslentė Office Memo NAUJŲ Kūrybinių Naudinga švieslentė Šaldytuvas Lipdukas

€2.93 €3.53
  • w26257
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Aprašymas Ši magnetinė lenta priemones, 30cm iki 21cm.Jis yra pagamintas iš PVC su magnetu į jį, yra magnetinių ir minkštas.Mišrios medžiagos, nereiškia, kad ji sunku sumažinti, priešingai, jis yra lengvai pjaustomas į bet kokios formos ar dydžio, kad tilptų vietos, kurioje norite klijuoti.Absoliučiai puikus lipdukai dialy naudoti.Funkcija - Spalva: Balta - Medžiaga: PVC - Dydis: A3 42x30x0.3cm ;A4 30x21cm - Jis yra magnetinis, todėl ji gali būti lengvai įstrigo į šaldytuvą arba duris su metalo dangčiu. - Ultra fleixble ir lengvai pjaustomas.Jis yra lengvai taikomas ir parduotuvės. - Paprasta naudoti: Sausai valomos, be vandens netvarka! - Multi-purpose: į sąrašą, pažymi, bakalėjos sąrašą arba tai, ką norite sekti teisę ten jūsų šaldytuvas. - Butas surafce leidžia jums turi gražų lygų paviršių, naudoti iš karto.Pakavimo Sąrašas 1 x Minkštas Magnetinė Lenta

1. Rusijos/ Ukrainos/ Baltarusijos pirkėjai, Prašome rašyti savo Vardą ir pavardę , tada mes galime išsiųsti jūsų užsakymą.

2. Didmeninė , mes galime pasiūlyti nuolaidą arba express pristatymas, Tokios, kaip DHL, EMS.

3. Drop Laivyba , mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus. ( Ne kainą, Ne įmonės pavadinimas )

4. Jei turite didelės apimties užsakymus, galite padaryti drop laivyba čia.

ŽYMOS parduotuvėje, tada pirkti daiktų, kuriuos norite pirkti, bus gauti 2% -3%, kitos nuolaidos.Kaip aš galiu sekti mano sklypo ?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga ?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

1) Savo Teigiamas komentarai yra raktas į mūsų verslo sėkmę.Maloniai kviečiame galėtų trukti vieną sekundę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5. Mes iš anksto dėkojame už jūsų laiką ir nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos.

Jei tu negali būti patenkintas savo operaciją:

2) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip mes padarysime labai geriausiai išspręsti problemą savo pasitenkinimą.Atviras ginčas yra ne geriausias būdas susidoroti su problema.Komunikacija dažnai yra raktas išspręsti problemas.


  • Magnetinis Lipdukas Stilius: Formos
  • Specifikacija: Single-piece Package
  • Amžius: > 3 metų
  • Lipduko Tipas: Vieno puslapio Lipdukas
  • Modelio Numeris: 001
  • Tipas: Šaldytuvas Magnetai
  • Lapo Dydis: Vidutinis
  • modelis: abstraktus


Žymos: lenta a3 savaitės, lenta, virtuvė a3, įrėminti, magnetinė lenta, šaldytuvas, magnetuc lenta, šaldytuvas, kalendorius lenta a3, elektroninė lenta a3, lenta xindi a3, magnetine lenta, šaldytuvas baltas, magnetine lenta, šaldytuvas mažas, lanksti magnetinė lenta, šaldytuvas.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai