Baterija Deji®Iph5s iPhone 5S/5C didelės talpos (2010mAh) + Rinkinys

€11.85
  • w26769
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Kai telefonas pradeda spontaniškai išjungti, per greitai, įkrovimo/iškrovimo-jums turėtų keisti bateriją.Norėdami tai padaryti, nereikia gaišti laiko ieško aptarnavimo centre, visa informacija galima užsisakyti Internetu.Nėra originalios atsarginės dalys "iPhone", taigi jei jums sako, kad jūs perkate Bateriją, skirta iPhone 5S original " - tai ne tiesa.Visas mėgstamas prietaisas yra dėl bendradarbiavimo daugelio gamintojų, ir baterija yra ne išimtis.Jei originalios baterijos išnaudojo pati, jums teks pirkti analogas.Mūsų internetinė parduotuvė siūlo Bateriją, skirta iPhone 5S , Kuris praėjo kokybės kontrolės ir turi visus atitinkamus sertifikatus.Garantija visą produktų asortimentą, yra numatyta.

Gamintojas pasilieka teisę keisti išsamumą, pakavimas, specifikacijos ir išvaizda, be išankstinio įspėjimo.

Dėmesio!Būkite atsargūs, kai įdėdami bateriją savarankiškai.Jei nesate tikri, kad jūs galite įdiegti bateriją teisingai, prašome susisiekti su specializuotų paslaugų, nenutrūktų jūsų telefono.

Atkreipti dėmesį į suderinamumą!Labiausiai baterijos yra universalios, tačiau turi griežtai apibrėžtas sąrašas suderinamas modeliai.Prašome studijų baterija pakeičiamumas, prieš pateikiant užsakymą.

Pavyzdys: bateriją, skirta iPhone 5S yra suderinama su baterija, iPhone 5C.Tačiau, tai ne visi tinka montavimui "iPhone" SE.Dėmesio!


  • Prekės Pavadinimas: DEJI
  • Baterijos Talpa(mAh): 1801mAh-2200mAh
  • Kokybės Sertifikavimo: PCT
  • Kilmės: TW(Kilmės)
  • Originalus ar Ne: Suderinamas


Žymos: apdaila iphone 6s baterija, 1715mAh, 5s baterija, AYJ, baterija lenovo vibe x2, aparatas iphone 6s baterija, iphone se baterija kilmės, iphone 6s akumuliatorių skirtukai, baterijos iphone 7 kilmė, baterija bl231.

Studentspot 12
2020-12-25
5/5
Goods quality, delivery quickly! Thank you!
Kocha223
2020-12-26
5/5
Order for 5s. Delivery to St. Petersburg in five days. At first glance, everything is very good. It can be seen that the battery is factory. Everything is neat and beautiful, the printing house is clear and even, on the case there is even a date of manufacture. Kit-complete set, instruction in Russian language. Bye, everything.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai