Kabo Medinė Lentyna prie Sienos tvirtinamas Plūduriuojantis Mėnulis Lentynos Namų Sienų Dekoras Gyvenimo Kambario, Miegamasis, Vonios kambarys, Virtuvė BV789

€11.76 €15.89
  • w28289
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Kabo Medinė Lentyna prie Sienos tvirtinamas Plūduriuojantis Mėnulis Lentynos Namų Sienų Dekoras Gyvenimo Kambario, Miegamasis, Vonios kambarys, Virtuvė BV789 Aprašymas:

Aprašymas:

Medžiaga: ekologiškas medžio masyvo lentos

Dydis: parodyta nuotraukoje

Specifikacija:

1. UNIKALI: Tai pusmėnulio lentynos yra puikus būdas pridėti unikalų šiltas prisilietimas, tuo pačiu didinant savo troba dekoro.Puikiai tinka mažų niekučių, nuotraukos ir kristalai.

2. MEDŽIAGA: Pagamintas iš medienos medžiagų, ekologiškas, tvirtas ir patvarus.Trijų lygių klasifikacija erdvėje, siekiant patenkinti skirtingų tipų elementų ekranas apdaila, lengvai pridedamas prie sienos.

3. MĖNULIS KAMBARIO DEKORO: Mes teikiame smulkaus pusmėnulio sienų dekoras, kuris padidina kambarį.Dėl savo kompaktiško dydžio, tai half moon sienos lentyna puikiai atrodo ne tik jūsų kambarį, bet taip pat mažesnėse patalpose, tokiose kaip vonios kambarys arba vaikų darželio.

4. PUIKI DOVANA: Gražiai paruošta mėnulis lentynos; garantuoja, kad bus židinio tašką bet kurioje patalpoje.Daro puiki dovana bet kokiai progai-vestuvėms, gimtadieniams, namas-klimato atšilimo ir dar daugiau!

5. UNIVERSALUS: Labai universalus ir puikiai atrodo bet kurioje vietoje.Bus padaryti didelį lentyna, vaikų darželiai, miegamasis, gyvenamasis kambarys, ar netgi vonios kambaryje.

Komplektą Sudaro:

1 x Mėnulis Lentynos


  • Stilius: Modernus
  • Įrengimas: Prie Sienos Tvirtinamas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Mediena


Žymos: vroom sienų apdaila, ladge medinės lentynos, retro lentynos dekoras, dekoras, vieno sienos lentynos dekoratyvinis, etagere saugojimas, dekoro namai, mergina vaza, etsy plūduriuojantis lentynos, shelv.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai