Langų Valymo Robotas Langų Valiklį Robotas Dulkių siurblys Lango Stiklo Valymo Robotas Elektriniai Langų Valiklį ES MUS

€113.73 €162.47
  • w32427
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Savybės:

1.Langų valymo robotas, buitinė technika, kelių paviršiaus valymo robotas, Jis dirba su built-in dulkių variklis, kuris padeda jam čiulpia oro ir stovėti ant stiklo paviršiaus.Suderinamas su visų tipų stiklo, plokščio sienos, stalo, grindų, lubų, langų ir sunkiai pasiekiamų vietų.

2.Galingas dulkių adsorbcijos talpa yra iki 60Kpa, nebūtina lipti pavojinga, kopėčios, automatinis langų rėmai ir kliūtis, protingas skaičiavimas kelias, profesinės saugos virvę, kitas 30 minučių absorbcijos, apsaugos, kai išjungtas

3.Šis langų valymo robotas definetely yra puikus pagalbininkas, ji duoda komforto, praktiškumo ir saugos savo gyvenimą, jis tampa įdomus ir sutaupyti daugiau laiko, kad " windows valymas.Šiame lange πvaresnis robotas gali pasiekti iki 6M/20ft, ne problema highrise valymas

4.Svorio jutikliai: parama G-sensorius.Įmontuotas jutiklis: parama MEMS automatinio aptikimo, automatinio sustabdymo po finišo valymas.Nuotolinio valdymo pultas: parama spindulių nuotolinio valdymo (vidaus ir išorės).

5.Saugos virvė: didelio stiprumo saugos virvė (atsparumas tempimui 150kgf) su sklende, valymo greitis: 4 minučių už kvadratinį metrą.Anti-rudenį sistemą kartu su didelės tempimo stiprumo laido apsaugo šį prietaisą nuo kritimo, net jei elektros energijos nuostolių ar įsiurbimo nepakankamumo.

6.Kai mašina veikia, patraukti saugos virvės viena ranka ir pašalinti mašina su kitais.Pašalinti mašiną į saugią vietą, ir tada išjunkite.

7. Prašome nereikia naudoti jį lietingą ar banga oras.Įsitikinkite, kad įdėti sklypas žiedo valymo varantys išvengti pilnatvę.Prašome nereikia naudoti jį lietingą ar banga oras.Už stiklo durų ir langų be balkonai, pavojingumo orientavimo srityse turi būti nustatyti žemyn į vakarus, ir žmonės yra draudžiama artėja.

Aprašymas:

Įėjimo Įtampa:100~240VAC,50Hz/60Hz

Adapteris output:24v/A 3.75

Gaminio dydis:298*150*120CM

Galingumas:80W

Maitinimo laido ilgis:1.0 m

DC maitinimo laido ilgis:4.0 m

Saugos lyno ilgis:4,5 m

Valymo greitis:4min/metras^ 2(valyti du kartus visur)

Pakuotė:

1set * Langų Valiklį Robotas


  • Nerekomenduojama: Veidrodis
  • Kabelis: 1m maitinimo kabelis+4 m ilgintuvas
  • Scenos būti naudojamas: Stiklo langas su rėmu
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Langų Valymo Robotas
  • Įkrovimo Laikas: Kol žalia lemputė ant maitinimo adapteris


Žymos: audinio langų valymas, erkės uv, stiklo dulkių valymas, švaresnis dulkių langą, v710, ansi langų valymas, švaresnis stiklas, stiklo vandens valymas, švarus langas, conga hepa.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai