NB FC35 Ergonomiškas Darbalaukio Dujų Pavasario 22-35 colių Monitoriaus Laikiklis Su Sulankstoma Klaviatūra Dėklas Pilno Judesio Sėdėti-Stovėti Darbo vieta

€39.12 €59.27
  • w35245
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Dujos-Spyruokle darbalaukio darbo vieta

1. Visas siuntimo išlaidas parodė, www.cinamonosodyba.lt neturi būti Pratęstas Erdvės už papildomą Mokestį!

2. Pls pasitarkite su UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ebs.patvirtinti, jei jūsų mieste (pašto kodas) poreikius Išplėstos Zonos kaina sutartinė!!

3. Muitai ir Mokesčiai, NĖRA įtrauktos į laivybos kaina.

4. Prašome palikite savo buveinės adresas surinkimo sklypų.

5. Clents iš Argentinos pls palikti savo CUIT numerį tvarka, kaip ir jūsų muitų reikia.

6.Balearų Salas,Seutą ,Meliliją, ir Kanarų Salos, Ispanija, reikia mokėti muito mokesčių ir muitų!

NB FC35 yra Ergonomika Interaktyvus Sėdėti-Stovėti Darbalaukio Darbo vieta leidžia jums konvertuoti jūsų stalo į sveiką darbo stalas.FC35 yra įdedamos į priešingą stalo krašto iki 3.7" storio su apkaba.Jis ateina su VESA laikiklis montavimo ekranas nuo 22" 35".

FC35 jums sūpynės jūsų ekraną į kairę, dešinę, aukštyn ir žemyn su visą spektrą judesio teikia neprilygstamą ergonomiškas komforto, skatinti sveiką gyvenimo būdą ir pagerinti produktyvumą tiek namus ir biurus.

Aukštis-reguliuojamas ekrano ir klaviatūros juda lengvai, ir tuo pačiu liftu tinkamą aukštį, kad būtų galima lengvai atsisėsti arba atsistoti ant paklausą, kaip savo pasirinkimą. .Ištraukiamas ir Sulankstomą klaviatūrą pateikti tune up klaviatūros ir pastumkite svirtį iš kelio, kai jums reikia jūsų stalo paviršiaus ir kosmoso.

Pastatytas patvarus dujų-spyruokle cilindrų, aliuminio lydinio ir plieno sukonstruoti ilgalaikis, su kabelių valdymo maršrutą pagal rankos.Kas daugiau produkto įdiegta su 2X USB sąsaja adapteriai įkrauti savo ipad "arba" handphone dėl paklausos ir įtaisų dėžutės raktas, dėklas ir kitų įdomių daiktų.

FC35 sėdėti-stovėti darbo vieta yra tinkama, ir idealiai tinka spaudimą, vietos ir kampų namuose ar biuruose.Modulinė konstrukcija leidžia montuoti paprasta ir lengva.

*Lengvai ir vienu metu pakelti klaviatūrą ir LCD ekraną tinkamai aukštis

*Erdvės taupymo namuose ir biuruose

*Skatinti sveikatingumo kasdienio darbo rutinos ir namų pramogų

*Nuolatinis platforma padidinti produktyvumą

*Nėra brangi reguliuojamo aukščio stalai ir kėdės, reikalingą, kaip jau nustatyta,

*Paprastas montavimas ir lengva naudoti, paprasta operacija.

Ergonomika Interaktyvus Dujų-spyruokle darbalaukio darbo vieta, Tinka daugumai 22" 35" rodo apkrova nuo 6.6 į 19.8 lbs (3-9 kg).VESA suderinamas 75x75, 100x100 mm Ekrano ir klaviatūros liftas atstumas 18.9" (480mm).Klaviatūros skaidrių priekinės ir atgal 2.4" (60 mm), Pasukamas 180°+ Ekrano pasvirimo kampai +8° -55° Visu ūgiu : 40.5" (1030 mm) Montavimas: Stalinis Tvirtinimo/ Sandariklio Montavimo Tinkamas Darbastalio Storis: 10-90mm Spalva: Juoda


  • Tipas: sėdėti-stovėti darbo vietų
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: NORTHBAYOU
  • Modelio Numeris: FC35


Žymos: mini pc langas 10, klaviatūros mechan, nb batų, android tablet, darbalaukio comput, tv monitoriaus stovas, headphon turėtojas, smart tv, stebėti vnt, teclados mecanicos.

Best Tanusha
2021-01-14
3/5
ok
Marat Shabaikin
2020-08-22
4/5
The order arrived in about one week. Upon installing, the torque arm cannot be adjusted because the arm is at the upright position and cannot be pushed down. The torque screw is also not visible with a cover over it which cannot be removed.
Corinavanzuilen
2020-12-25
5/5
Shipping cost to high
Trevorsenfusco
2020-11-03
5/5
very impressed with this! very solid build and feels sturdy. took a while to understand how the gas spring arm works (you need to push down with quite a bit of strength to find the adjustment nut) but once it's configured, it works like a dream! one quick advice, remember to check if your monitor has VESA attachment before you get this! or if you're getting a new one to fit on it, look for one which has VESA mount

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai