Mygtukas Įjungia Įranga PUBG Mobiliojo Kreiptuką Gamepad Mobiliųjų Žaidimų Valdiklis "IPhone" Huawei " Xiaomi Mobilųjį Telefoną Žaidimų

€8.29 €11.85
  • w50018
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Aprašymas:

tem tipas:PUBG Gamepad Keturių piršto operacijos, lengva valgyti vištienos, šaudyti, kuprinė, šokinėti, pritūpęs, atviras veidrodis, zondas, gulėti.Ergonomiška rankena, tiesiog teisė tilptų delne, ilgą laiką ne pavargę Šono pilnas tuščiaviduriai dizainas, įkrovimo kištuką ausinėms yra teisingi, žaidimas nesibaigia.Medžiaga: ABS + cinko lydinys Taikoma produktai: išmanusis telefonas Spalva: juoda Žaidimų mašina priedai tipas: žaidimas rokeris

Paketas Apima:

1 x Gamepad 1 x Rankinis, 1 x box pakuotė Pastaba: Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

Apie Siuntos

Q: Kada pardavėjas laivo mano užsakymą?

A: Paprastai dauguma bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.cinamonosodyba.lt.Jei yra keletas karštų produktų pardavimo laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu aptarti apdorojimo laikas pratęsti ar pakeisti į kitų elementų ar kitų sprendimų.

Q: Kaip ilgai aš galiu gauti mano užsakymą?

A: Jei jūsų užsakymas >$5 , Paprastai we will ship užsakymą www.cinamonosodyba.lt Standartinis Pristatymas ar ePacket ar registed paštu , kuris gali būti stebimas, Tai užtruks apie 10-30 darbo dienas pasiekti daugelyje šalių.Kitoje šalyje reikia skirtingu laiku.Laivybos laikas, kai kuriose šalyse gali būti 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.Prašome būkite kantrūs ir palaukite už užsakymą.Jeigu jūsų užsakymą

Q: Ar pirkėjams reikia sumokėti muito mokestį?

A: Pirkėjai yra atsakingas už (atveju) visi mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis.Tačiau, jei jūs turite bet kokius reikalavimus, pls susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Q: Ar pirkėjams reikia sumokėti muito mokestį?

Prašome atidaryti parcel post pareigūno buvimas, Jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas).Klauskite post office pateikti oficialų dokumentą, ypač teiginys prašymą popieriaus.

Dėmesys Rusijos Vartotojams:

(1).Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai pateikti užsakymo. (2).Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Buto Numeris, Gatvės, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami! (3).Mes nesame atsakingi už savo klaidą.

Dėmesys Rusijos Vartotojams:

Prašome įrašyti CPF jūsų užsakymo gavėjas dėmesį, kad, kai jūs pateikiate užsakymą, išsiųsti iš Brazilijos, nes laivybos kompanijos poreikius CPF organizuoti vežimą.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.


  • Prekės Pavadinimas: Erilles
  • Sąsajos Tipas: USB
  • Tipas: Požiūris
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Pakuotė: Taip


Žymos: kontrolės žaidimas, gamepad ps4, oficialus xiaomi, telefonas pubg mobile, chrono trigger, kovos žaidimas valdytojas, kontrolės pubg, de kreiptuką, kreiptuką, sy pubg.

Sevenroses7
2020-11-10
5/5
Stick norms, but contact rubber bands can fly, be careful, it came quickly ordered delivery to Pyaterochka, with the seller did not communicate
Lolita 58
2020-09-30
5/5
The goods are not foreign! the money was returned!
Xoritonov95
2020-09-25
1/5
Huita Not comfortable Slamal immediately
Igor Stanicdo
2020-09-12
5/5
Cool advise very quickly came thank you to the seller

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai