Rhinowalk Dviračių Sėdynės Krepšys, Atsparus Vandeniui Kelių Dviratį Kalnų Dviratį Dviračiu Balno Krepšį

€8.33 €10.97
  • w50320
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


PUIKIAI atsparus VANDENIUI PERFORMANCE: Pagamintas iš super-light Poliesterio medžiagos, yra geriausia neperšlampami veiklos, siekiant apsaugoti savo vertybes nuo vandens, purvo ir dulkių.Priima aukšto dažnio suvirinimo technologijų, patvarus, pašiltintos, nesensta, tvirtas ir lengvai valomas.

GLAUSTA STYLE:Well suprojektuota forma sumažina oro pasipriešinimą iki minimumo, dėl savo didelio greičio, važiavimo dviračiu patirtį.

Paprastas Montavimas ir Greitas Spaudai: lipni kilpa ir kablys dirželis ir greito atleidimo sklende padėti išspręsti maišą ant balnelio stovo ir seat post lengvai ir tvirtai, tinka daugeliui tipų dviračius.

Rhinowalk yra sutelkti dėmesį į dviračių krepšiai,Prašome susisiekti su mumis jei jums reikia daugiau pagalbos ar turite klausimų.

Mes visada turime idėją dviračio krepšys

Ji turi kreivų linijų ir kompaktiškos formos susilieja su dviračiu.Ji priklauso dviračiu, kai jūs žiūrėti į jį.

Dabar, kad mes įgyvendinti šią idėją.

Tai teisę ten.

Dizainas trumpai:

Atsparus vandeniui Poliesterio medžiagos su aukšto dažnio karšto presavimo technologija, vientisą procesą, be susiuvimo į vandeniui poveikį, Tai yra kreivų linijų ir kompaktiškos formos, ir susilieja su dviračiu.Gražiai atrodo su sumažinti jojimo pasipriešinimo.

TAIKYTINOS MODELIAI:

Kelių dviračių, kalnų dviračių, sulankstomas dviratis, kelionė dviračiu sukamaisiais sėdynės vamzdis.Netaikoma oblate vamzdis

Produkto parametrai:

Prekės Pavadinimas: Rhinowalk

Prekės Pavadinimas: Dviračio balno krepšį

Prekės Numeris: RK-18558

Medžiaga: super-light Poliesterio medžiagos

Dydis:19 * 8.5 * 9 cm

Tūris: 1.0 L

Svoris: 100g


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Polyster
  • Modelio Numeris: 27RD2SS701900
  • Funkcija: Rainproof


Žymos: krepšys rhinowalk, bikepack, ciclismo balno krepšį, krepšys bicycl, bicycl, nailonas atsparus vandeniui dviračio balno krepšį, cubrebotas ciclismo, ciklo mobil krepšys, anglies mtb stem, saddl.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai