SQ11New HD 1080P Mini Kamera, IP Mažos Kameros Jutiklis Naktinis Matymas vaizdo Kameros Mikro vaizdo Kamera DV DVR Judesio įrašymo Kameros

€6.59 €8.79
  • w51419
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


49946 Kruopščiai parengta

Savybės:

1. 140° plataus kampo: Šis produktas turi kelis sferiniai veidrodžiai, matymo kampas pasiekia lygio žmonių monokuliariniai matymo kampas, ir matymo kampas yra padidinta iki 140°, kuris yra ne tik plačiai ir aiškiai.

2. Pasukti ir reguliuojamas: Šis produktas palaiko 360° besisukantis atgal įrašą ir 90° sģdynģs laikiklis, lengva montuoti įvairių scenos.

3. Pažangi linijos įrašymas: Šis produktas turi built-in loop įrašymo, apversto vaizdo funkcija visada išlaiko įrašą, ir automatiškai perrašyti seną failą, todėl nėra reikalo nerimauti kortelė užpildyta.

4. Vairavimo Įrašas: Šis produktas gali įrašyti visas sąlygas, vairuotojo procesas, realiu laiku ir būti savo liudytojas saugaus vairavimo.

5. 32 GB atminties išplėtimas: Šis produktas palaiko 32 GB atminties išplėtimas, taigi jums nebereikia jaudintis, kad nepakanka atminties, talpykla bus išsaugoti ir užtikrinti duomenų saugumą.

Aprašymai:

1. Šis produktas yra tinkamos įvairioms progoms, pavyzdžiui, namų, prekybos centrai, įmonių ir kitų vietų, gali stebėti situaciją bet kuriuo metu, labai saugu ir praktiška.

2. Šis produktas pasižymi aukštos raiškos kamera, yra suderinama su įvairiais prietaisais, palaiko nuotolinio stebėjimo ir yra unikalus dizainas, atsparus vandeniui, ir labai patogus.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda, Raudona, Mėlyna, Juoda Juosta

Dydis: 85*85*35mm

Nuotraukų rezoliucija: 12M (4032 x 3024)

Vaizdo formatas: JPG

Judesio detekcija: parama

TV OUT: Parama

Baterijos tipas: built-in didelės talpos ličio polimero baterija

Baterijos talpa: 200mAh

Darbo laikas: 100 min tvaraus fotoaparatas

Sandėliavimo palaikymas: iki 32G TF kortelė

Perdavimo greitis: Hi-Speed USB2.0

Sąsajos tipas: MINI USB 8PIN

Palaikymo sistema: WINDOWS ME/2000/XP/2003/VISTA/MAC OS/ LINUX

Žaisti programinė įranga: sistema ateina su arba bendrojo lavinimo garso ir vaizdo atkūrimo programinė įranga

Tipas: 960P, 1080P

Pakuotė:

1 x SQ11 vandeniui vaizdo kamera

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.


  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: ip camer wifi mini, mini wifi, etiketė spausdintuvai, etiketės, micro camer wifi, ip mini cam, mini snes wifi, objektyvo ip cam, micro usb mini cam, 2160p vaizdo kamera, ultra mini cam, azdom cam.

Samad Ss
2021-02-03
5/5
شكرا للبائع ، وصلت بوقت ليس بعيدا، لكن رجاءا التغليف يكون افضل بالمرات القادمة

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai