OGLAND Automobilių Oro Infliacija Kelionės Lova Universal galinės Sėdynės Čiužinys Multi functionl Sofos Pagalvę, Lauko Kempingas Kilimėlis, Pagalvėlė

€29.36 €36.25
  • w51945
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Spustelėkite paveikslėlyje ir gauti daugiau informacijos apie produktus

OGLAND Automobilių Oro Čiužinys, Universalus Pripučiami Oro Lova galinės Sėdynės Kelionės Multi funkcinis Sofos Pagalvę, Lauko Kempingas Kilimėlis, Pagalvėlė

Dydis: rėmo Dydis , 37CM*28CM*12CM(14.6 colių*11 colių *4.7 colių ), Svoris 2.6 Kg, Lengvai imtis keliauti,

Infliacijos dydis, 135CM*50CM*85CM(53.2 colių *19.7 colių* 33.5 colių ), Universalus Dydis, Tinkamas Daugumai Transporto priemonės Modelis

Naudojimas: Universalus Dydis, Tinkamas Daugumai Transporto priemonės Modelis

Lengvas Įrengimas: Naudoti maitinimo kištuko Cigarų Žiebtuvėlio, Kelias minutes bus pasirengusi

Universalus: Puikus kempingas, festivaliai, surf keliones, keliones ir nuotykius.

Pastaba: 1. Ne padaryti jį liesti cigarečių, gaisro ar aštrių daiktų.

2. Po 10 valandų infliacija yra natūralus, ištekėti, kurie yra normalus reiškinys, prašome išpūsti jį dar kartą.

2017, Ne AUTOMECHANIKA MASKVOS EXHIBATION,Mūsų OGLAND, avikailio gaminiai, yra labai mylimas Maskvos.Žmonės, kaip fiziniai nekilnojamojo avikailio automobilių reikmenys, ir graži, ir turtinga išvaizda, kilnus ir patogiai važiuoti ir jojimo patirtį.Tikslas mes jau siekti.

Net Ne AUTOMECHANIKA ŠANCHAJUS, OGLAND avikailio automobilių reikmenys taip pat būti mylimi, klientai visame žodį.

Specialios Funkcijos OGLAND Avikailio gaminiams

1. Tik pasirinkite aukštos kokybės avikailio iš Australijos Merino avių.Merino avikailių yra geriausias avikailio pasaulio.Natūralaus avikailio išlaikyti mažai įstaigų, šiltas žiemą ir vėsus vasarą.Minkštos Tekstūros ramus ir ramina.

2. Naudoti tik švarų, avikailio, su iš anksto technologija.Jei raw, avikailio nėra valomi tinkamai, tik jie gali būti nudažyti labai padengti nešvarių dalykų.

Pavyzdžiui, korėjiečių, rožinės ir Rūkas Pilka spalva turime yra šviesesnė nei kitų gamykloje.Daugiau ryškus ir geriau touch jausmas, daugiau populiarus rinkoje.

3. 35 metų gamyklos patirtis, Kokybės užtikrinimo.Eco-Raugintos,besiūlės,kokybė-meistriškai iš labiausiai prabangus,tankus ir šilkiniai Australijos avikailio.Stilius ir spalva labiau tinka prie rinkos paklausos.emand.

Spustelėkite paveikslėlyje ir gauti daugiau informacijos apie produktus

DUK

Q1. Ar jums išbandyti visus jūsų krovinius iki gimdymo?

A: Taip, mes turime 100% testas prieš pristatymas

Q2: Kokia žaliavų?Yra tikras avikailis?

A: Taip, Jis yra iš Australijos Merino Avikailių.Tai yra 100% avikailis.

Q3: Kaip valyti produktų?

A: Jis yra pagamintas iš nekilnojamojo avikailio.Nereikia naudoti vandens, plauti.Ji turėtų būti švari sausas wa sh.

GAMINT. INFORMACIJA

OGLAND yra profesionalus gamintoju vatos produktai, ir modernios įmonės vientisumo gamybos, perdirbimo, R&D ir rinkodaros kartu.Įkurta 1980, mes praėjo ISO9001: 2000 tarptautinę kokybės vadybos sistemos sertifikavimas 2006 m., per efforting šių metų,, mūsų prekybos tinklo pratęstas visame pasaulyje su daugiau nei 50 provincijų ir miestų.Yra 30 techninio personalo su tarpine pavadinimų ir 270 sumaniai pritaikyti mans.Mes turime seminaras rauginimo, lyginimas, dažymas, siuvimas, drožyba, kaip kerpami,surinkimas, kurių metinis gamybos pajėgumas 800000 vienetų avių odos.

Mūsų Pagrindinė produkcija yra daugiau nei 100 rūšių ir veislių, pvz., automobilio sėdynės, vairo dangteliai, saugos pečių pagalvėlės, rankiniai stabdžiai apima, lovos, antklodės serija, sofos pagalvėlės serija, oda ir pan.Mes visada laikomi strateginio idealų "Kokybės Tyrimų, Inovacijų ir Plėtros" ir "Vientisumą Pirmasis" kaip didžiausią plėtros kriterijus.Nuolat viršyti, nuolat atsinaujinti ir nuolat didinti įmonės konkurencingumą.

Paslaugos Aprašymas Yra keletas dovanų ar nuolaidų tiems klientams, kurie pirko prieš arba įtraukti į meno, dabar ir tada.

1. PRISTATYMO , Mes stengiamės, kad laivas visus kad per 48 valandas nuo mokėjimo eina tiesa.Mes esame gamykla, avikailio automobilių reikmenys, jei kai kurioms gaminio nėra parduotuvėje, mes pasirūpinsime gaminti iš karto.Prašome nesijaudinkite, pristatymo visada bus laiku.

2. RETURE , Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavote produktas, ką tik norite grąžinti ar pasikeisti elementus, mes padaryti viską, kad patenkinti jus.

3. Valiutos KEITIMO , Jeigu norite keistis kiti modeliai, prašome grąžinti elementą su originalus pakuotės maišelis ir situacija.Kai mes gavome produktai, mes visi pasirūpinti atsiųsti jums naują modelį.

4. Visoms minėtoms situacijoms, prašome atkreipkite dėmesį, kad jūsų www.cinamonosodyba.lt ID kai laivybos ir teikti mums sekimo numerį.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą. 5. PAKETAS , Paprastai, supakuotas produktas yra aiškios opp maišelį.Jei norite kartoninė dėžutė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.


  • Žaliavos: Flocking medžiaga, PVC
  • spalva: Juoda, Mėlyna, 7 spalvų availble
  • Galia: Maitinimo Kištuko Cigaras Žiebtuvėlis
  • Dydis Infliacija: 135CM*50CM*85CM(53.2 colių*19.7 colių*33.5 colių)
  • Tipas: Oro Infliacija Kelionės Lovos
  • Prašymas: Automobilio Užpakalinės Sėdynės, Kempingas, ir t.t.
  • Funkcija: Kelionės, Kempingas, Surf keliones
  • Dydis: 85cm*45cm
  • Naudojimas: Universalus automobilių
  • Specialios Funkcijos: Confort Touch Jausmas, Patvarus
  • Prekės Pavadinimas: OGLAND
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rėmo dydis: 37CM*28CM*12CM(14.6 colių*11inch*4.7 colių)
  • Medžiaga: Flocking Medžiaga


Žymos: sofa-lova, oro purifi, Pagalvėlė, čiužinys lova, automobilių lipdukas, lova matress, priedų kelionė, inflat čiužinys, automobilio pritaikymas priedai, remates lauko.

Aggrofreak1992
2021-01-21
5/5
Неделя доставки, качесьво на высшем, крутяк, для походов на авто KIA ceed как раз подходит!
Ruzilaxr
2020-08-18
5/5
como na descrição, recomendo
Frank Motime15
2020-09-04
5/5
получил. но маловат чуток для машины. ребёнок может провалиться
Vano Morpex
2020-12-22
4/5
I have not used it yet, but it seems to me too small in length for Prado

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai