Veido Raukšlių Silikono Pagalvėlės Veido Raukšlių Pleistrai Kaktos Raukšlių Pašalinti Pasta Sklandžiai Įmonė Odos,daugkartinio Už Visą Veidą

€2.63 €3.81
  • w52192
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Kulka Taškų:

1、Sklandžiai Jūsų Oda: Ši veido raukšlių pleistras yra skirtas pašalinti raukšles ant veido ir į akis ir sklandžiai odą.Ji suteikia paprastą būdą, kaip saugiai išlyginti raukšles.

2、Kelių priežasčių: Greitai remonto veido raukšles sukelia odos senėjimo, pusės sleep ir net saulės poveikio, sumažinti kaktos raukšles, mimikos ir raukytis linijas

3、Premium Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės silikono medžiagos, tai veido raukšlių pleistras yra bekvapis, sklandžiai ir odos draugiškas.

4、Daugkartinio naudojimo ir Praktiška: Tai veido raukšlių pleistras gali būti pakartotinai naudojamas.Po kiekvieno naudojimo, išplaukite jį su vandeniu ir nusausinkite natūraliai, tada uždėkite plastikinį apsauginį dangtelį ir laikykite jį.

5、Puikus Miego: Tiesiog įdėti silikono raukšlių mygtukai ant veido, kai jūs ilsisi ar miega, kad raukšlių pad antakiai nebus lipnus ir bus ne klijuoti į plaukus.

Savybės:

Sklandžiai Jūsų Oda: Ši veido raukšlių pleistras yra skirtas pašalinti raukšles ant veido ir į akis ir sklandžiai odą.Ji suteikia paprastą būdą, kaip saugiai išlyginti raukšles.

Kelių priežasčių: Greitai remonto veido raukšles sukelia odos senėjimo, pusės sleep ir net saulės poveikio, sumažinti kaktos raukšles, mimikos ir raukytis linijas

Premium Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės silikono medžiagos, tai veido raukšlių pleistras yra bekvapis, sklandžiai ir odos draugiškas.

Daugkartinio naudojimo ir Praktiška: Tai veido raukšlių pleistras gali būti pakartotinai naudojamas.Po kiekvieno naudojimo, išplaukite jį su vandeniu ir nusausinkite natūraliai, tada uždėkite plastikinį apsauginį dangtelį ir laikykite jį.

Puikus Miego: Tiesiog įdėti silikono raukšlių mygtukai ant veido, kai jūs ilsisi ar miega, kad raukšlių pad antakiai nebus lipnus ir bus ne klijuoti į plaukus.

Mažas Patarimas: rekomenduojama naudoti pleistro per 1-3 valandas pirmą kartą, ir tada pratęsti naudojimo laiką tinkamai pagal odos gebėjimą prisitaikyti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas

Spalva: skaidrus

Tipas: 01#, 02#

Pakavimo Sąrašas:

1*Silikono Raukšlių Pleistras

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.


  • Dydis: Facial Anti Wrinkle Patches
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Daugkartinio Naudojimo Veido Lipdukai
  • Kiekis: 3Pcs/set
  • Medžiaga: Silikono
  • Prekės Pavadinimas: Lanthome


Žymos: svetimas veidas lopai, šypsena veido dėmės, custom veido dėmės, dvasios veido dėmės, švelninamasis veido kaukė, veido kremai išlyginimas, vienkartiniai veido dėmės, pigūs dėmės veido, švelninamasis veido odos, face lift lopai.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai