Qianyinuo VDO prietaisų Skydelio LCD Ekranas Audi A6/A3/A4 Prietaisų skydelis LCD Ekranas

€13.27 €14.91
  • w55070
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Produkto Aprašymas

Prašymas

Audi A3/S3 8L Serija (1996-2003 m),

Audi A4/S4/RS4 B5 Serija (1995-2001),

Audi A6/S6/RS6 C5 4B Serija (1997-2004 m.),

Audi A6 C5 4B Serija (1997-2004 M.) Bosch ar Jaeger tik,

Audi Allroad C5 Serija (1999-2005),

Audi RS4 B5 Serija (2000-2001),

Volkswagen Golf 4,

Passat VDO,

Už Seat VDO .

Pakeitimas lcd ekranas Audi Už Jaeger grupių.Ši dalis yra

suderinamas su tam tikrų modelio transporto priemonių, nustatyti problemas, susijusias su trūkstamais pikselių

Dėmesio 1.Prašome rasti profesionalus automobilių techninės priežiūros darbuotojai suvirinimo . 2.Netinkamo įrengimo gali lengvai sukelti žalą LCD ekranas.negali gerai dirbti. 3.Jei yra problemų diegiant, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Mes turime profesionalių inžinierių išspręsti problemas už jus.Taigi, prašome nesijaudinkite apie paliekant blogas atsiliepimai,mes vertiname jūsų atsiliepimus.Dėkojame už jūsų paramą ir pasitikėjimą!

Savybės

Paprasta įdiegti, tinka tiesiogiai

Specifikacija

Matmenys: 74 x 58mm (Nėra įskaitant kabelių)

Kiekis: 1 vnt

Pakuotė

1pcsx LCD Ekranas

Šiltas greitai

Ačiū už ateina.Siekiant, kad esate patenkintas, maloniai prašome patikrinti, ar teikiama matuoti ir palyginti su turima modelis siekiant užtikrinti, tinkamumą prieš perkant.Tu geriau parodyti mums savo prietaisų Skydelio LCD nuotrauką, įsitikinkite, kad pirkti teisingą produkto.Jei jūs taip pat turite kitos dalys kitą automobilį, prašome įvesti mūsų parduotuvėje, rinktis ir pirkti.Linkime jums laimingų apsipirkti.

Patarimai:

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Sugrįžti Ir Grąžinimo Politika

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

1.Mes siūlome 14 dienų arba 30 dienų grąžinimo politika .Pls susisiekti su mumis per 14 dienų arba per 30 dienų nuo gaunate prekes, jei norite grįžti .

2. Visos grąžinamos prekės Turi Būti originalioje pakuotėje ir jūs Turite pateikti sekimo numerį , savo www.cinamonosodyba.lt ID ir grąžinimo priežastis .Nuotraukos aprašymas yra geriau.

3.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

4. Mes grąžinsime Visą Sumą, nuo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai užbaigti.Ir po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.cinamonosodyba.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

5.Visų grąžinimo pašto išlaidas, bus atsakingi pirkėjai, bet kokiomis aplinkybėmis.Mes negalime sau leisti bet prarado dėl pirkėjo neigiamas paskelbti, kuri veda į paketą sunaikinti ar muitinės vežėjas ir grąžinimo išlaidas ji.

Mes padarysime viską, kad suteikti jums geriausias paslaugas, siekiant padėti jums išspręsti jūsų problemas.


  • Prekės Pavadinimas: QIANYINUO
  • Krova: In-Dash
  • Elemento Tipas: Automobilių Monitoriai
  • Medžiagos Tipas: Stiklas
  • Modelio Pavadinimas: Prietaisų skydelis LCD Ekranas Audi A6/A3/A4
  • Prekės Svoris: 40g


Žymos: ekranas grupių passat, audi q7 pagalvėlės, audi lcd, ekranas lcd vdo, audi b8 ekranas, audi a6 prietaisų skydelio ekranas, kinijos automobilių skydelio ekranas, audi a3 lcd ekranas, ekranas lcd, lcd vdo 5.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai