Vaikų Lankstymo Bedpan Kelionės Nešiojamas Tualetas Kūdikių Mokymo Tualetas Greitas Valymas Naudoti Laive Yra Patogus Laikymas

€14.14 €34.48
  • w56789
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Vaikų Lankstymo Bedpan Kelionės Nešiojamas Tualetas Kūdikių Mokymo Tualetas Greitas Valymas Naudoti laive Yra Patogus Laikymas

Produkto informacija

Produkto pavadinimas: Sulankstomos tualeto vaikams

Medžiaga: PP+TPE

Spalva: oranžinė/pilka/juoda/mėlyna

Matmenys: Išmesti 23 X 22 X 5,5 cm

Atidaryti 23 X 22 X 15 cm

Patarimas: dydis: produktas yra matuojamas ranka, ir ten gali būti klaida 1~2cm.Prašome kreiptis į tikrasis produktas

Apie Laivybos

1. Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 1-5 darbo dienas po išvalytas mokėjimą oro paštu su sekimo numeriu.

2. Dauguma laiko, jums bus gauti jūsų užsakymą per 30-40 dienų po to, kai mes perkelti paketą į vežėjas.Tačiau mes negalime garantuoti, kad pristatymo laikotarpis jeigu post office yra bet kokių netikėtų vėluoti dėl atostogų, oras, ar kitos sąlygos.

3. Kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Brazilijoje, Čilėje, Omanas, ar kai kurios Europos šalys gali užtrukti iki 30-60 darbo dienų, arba ilgesnį pristatymo.

4. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą.

Apie Grąža

1. Jei esate nepatenkinti mūsų prekę ar paslaugą, tada atlikite gerą praktiką, susisiekite su mumis žinute prieš paliekant visus atsiliepimus.Esame pasirengę išspręsti visas problemas, draugiškas ir patenkinamai.

2. Mes visada esame pasiruošę atsakyti į laiškus per 1-2 darbo dienas.Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų, tada prašome patikrinti savo pranešimą, arba siųsti elektroniniu paštu.

3. Originalus ir grąžinimas prekių mokestis nebus grąžinamas ar grąžinamos pagal visas aplinkybes.Jūs privalote sutikti ir pripažinti šio termino, jeigu jums pasiūlymą šią prekę.Todėl, prašome nesiskundžia atsižvelgdamas į laivą atgal savo sąskaita.

Atsiliepimai

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS".Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.Prašome pateikti mums pranešimą prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingus, neutralus, neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti savo problemas.


  • Amžius: 3-6y
  • Modelio Numeris: 0472012
  • Lytis: Unisex
  • Dydis: 22 x 23 x 15cm
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: nešiojamų pamišęs sėdynės, 0wx67p, tualetas valdybos vyrai, foxser, nešiojamų tualetinio popieriaus, 360 Laipsnių Dantų Šepetėlis, tualetas valdybos vaikams, nešiojamas tualetas stovykla, vaiko tualetas, silver dantų šepetėlis.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai