Žiemą Šildomas Šlepetes Šaltas Oras Šildomas Batai Patogus, Prabangus Batai Laikyti Koja Šilta

€8.70 €9.88
  • w58196
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Savybės :

- Viduje yra pagaminti iš labai minkštas pliušinis audinys ir izoliuoti medvilnės su elastine medžiaga wrap sandariai aplink jūsų kojų, kuris bus toks pat šiltas kaip jūsų mamos pilvo.

- USB šildomos batai gali būti šildomas greitai ir aukštoje temperatūroje, iki 150 laipsnių pagal celsijų.Šis šilumos generavimo medžiaga gali būti plaunami ir išlenktas.Šilti batai dirbti ne 5V, labai saugi ir patikima.Lauko, sausoje aplinkoje, nešiojamasis maitinimo šaltinis, gali būti naudojama kaip maitinimo adapteris.Taip pat galite naudoti automobilinį įkroviklį išlaikyti šiltas batus, kai jums yra atpalaiduojantis automobilis.

- Jūs galite reguliuoti temperatūrą pagal savo poreikius: 60, 55, 45 laipsnių kampu, ir jūs galite taip pat tegul šilti batai dirbti jūsų nurodytą laikotarpį: 60 min., 30 min, 15 min.

Techniniai duomenys :

- Dydis: 31*12cm

- Medžiaga: Pliušas

- Įėjimo įtampa: USB/5V

- Pakuotės turinys:

- 1 Poros x Elektra Batai

Pastabos :

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.


  • Šilumos Išsaugojimas Trukmė: 8-10 valandų


Žymos: diamond taperes, holo lipdukas a4, kino kamera m51, darijus marškinėliai 90s, htc onex10 atveju, ipad 1475 valdyba, hc 05 usb rs323, liyade lūpų dažai, htc s710e valdyba.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai