100vnt Asmeninį Individualų Graviruotas Aišku, Meilės Širdis Vestuvių Stalo Centerpieces Mr & Mrs Pavardė Žymeklį Dekoras

€8.11 €12.09
  • w59757
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Aprašymas

Prašome Palikite savo asmeninį tekstą užsakymo dėmesį ir Pasirinkti, Kuris stilius jums reikia, jei jums nereikia siųsti mums bus custom made pavadinimo nuotrauka stiliaus ar siųsti tekstą į mus per pranešimus sumokėję!(Kitoks tekstas yra gerai!)

Bet kalbos Raidėmis, gali būti pritaikytas Pls Palikti mums pastaba, Kuris Šrifto jums reikia Tks

Padaryti neišdildomą įspūdį su šių gražių užsakymą pjovimas lazeriu širdies pridėję savo įsimintiną datą ir pavardė.

Kiekis: 100 Vnt Meilė Širdyje

Medžiaga: Akrilas

Storis:

Aukso ir Sidabro veidrodis stilius yra 3mm

Trynimo/skaidrus širdis yra 3mm

Mokėjimo

Jei turite kokių nors problemų su mokėjimo, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Pristatymas

Mes laivas visame pasaulyje (pačios laivybos ir tvarkymo mokestis visose šalyse).Mes laivas per 2 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Paprastai jūsų užsakymas bus pristatomos per 15-25 darbo dienas.Mes neturime pristatymo švenčių dienomis.Jei jums reikia EXPRESS " paslauga, pavyzdžiui, EMS, UPS ir DHL.Susisiekite su manimi, prieš jums pateikti kainos pasiūlymą.

Pardavimo sąlygos

Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), ji turbūt reikės ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.tai gali trukti 20~25 darbo dienas nuo prekės atvykti.Jei pirkėjas neturi gauti elementą po 25 darbo dienų, prašome susisiekti su mumis su savo prekės numerį.Ir mes galime siųsti prekę jums nemokamai.Jei nesate 100% patenkintas, galite siųsti jį atgal į mus dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Primename, kad jums būtų atsakinga už pašto grąžinimo elementą.

Apie mus

Mūsų Produktai

Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo kiekvieną pardavimą mes baigti.Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes su jumis dirbs.

Prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą mums, gavę prekę, nesvarbu, ar esate patenkinamas su savo elementą, mes palikti tą patį jums.Jei norite palikti neigiamą atsiliepimą, susisiekite su manimi per pirmąjį, mes tikime, kad viskas galėjo būti išleistos prieš jums palikti jį ,atsiliepimus yra mano gyvenimas.

Jūs esate mūsų NĖRA.1 prioritetas ir puikus klientų.Jei turite kokių klausimų ar nepasitenkinimas,

Contect mus

prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo per eBay pranešimą tik.Mūsų darbo laikas: Kinija laiko (GMT+8) :nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 9:00 iki 6.00 val.Mes ne darbo dienomis .Jei jums susisiekti su mumis per "eBay" pranešimo , mes jums atsakyti jums per 24 - 48 darbo valandos.


  • modelis: Širdį
  • Medžiaga: Akrilo
  • Proga: Šalis
  • Modelio Numeris: TC10
  • Prekės Pavadinimas: yangsion


Žymos: puošmena dalys, custom organinio stiklo, akrilo lentelė, mr 2, gerb. ponia, j. lee, purškimo j. super aišku, c6602, gerb. ponia medienos, dekoro meilės.

Sillydot4u
2020-08-24
5/5
Non mi aspettavo che erano così belli e che venivano consegnati in cosi poco tempo Grazie
Spacecake0
2021-01-14
5/5
Wonderful
Sabrina Angie
2020-09-03
5/5
magnifique
Edies123
2020-08-28
1/5
tutto completamente sbagliato i nomi scritti al contrario è anche la data

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai