Jucaili 2vnt Senyang valdybos encoder jutiklis su H9730 reader for Epson xp600/DX5/DX7 spausdinimo galvutė encoder skaitytuvas 4 eilutės 4 jungtis

€24.37 €24.87
  • w60762
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Jucaili 2vnt Senyang valdybos encoder jutiklis su H9730 reader for Epson xp600/DX5/DX7 spausdinimo galvutė encoder skaitytuvas 4 eilutės 4 jungtis

Pastaba:

1.Visas nuotraukas, kurių buvo imtasi actural pavyzdys.

2.Jei negalite rasti spausdintuvo atsarginės dalys norite matyti mūsų parduotuvėje,prašome susisiekti su mumis arba paliekant pranešimų į mus,mes stengiamės jums padėti.

3.Kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau,ačiū!

Pakavimo duomenys :

Vidinė Pakuotė : Skaidraus plastiko maišelį

Outter pakuotė : Saugos supakuoti pagal animacinių filmų dėžutę

Vežimą:

1. Po to, galite mokėti, kad bus išsiųstos per 24 valandas.

2. Prieš perkant, prašome patvirtinti, ar gaminio modelis yra tai, ko jūs norite, jei tik turite klausimų apie prekę, sveiki atvykę į paklausti.

3. Prašome patikrinti, laivybos būdas, prieš jums padaryti užsakymą, pabandykite gauti geriau vežimą taip, kaip jums patinka.

4. Jei jums reikia greitas pristatymas, DHL , EMS ir kiti metodai yra ne nemokamai, bet gali mėgautis labai gera nuolaida.Susisiekti su mumis prieš jūsų pasiūlymas jei norite gauti greitas pristatymas.


  • Spausdintuvo tipas: solvent spausdintuvas
  • tinka galvos: xp600/DX5/DX7
  • Modelio Numeris: kodavimo jutiklis
  • Tinka valdyba: Senyang
  • Prekės Pavadinimas: JUCAILI


Žymos: dviguba spausdinimo galvutė xp600, xp600, dx7 "epson" spausdinimo galvutė, tirpiklis xp600 spausdinimo galvutė, rašalas epson dx4, valdybos xp600, rinkinys xp600, koduoti epson, kodavimo jutiklis h9730, anycubic kabelio jungtis.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai