RDA Signalo Blokatorius, Blokuoti Atveju Dėžutė su 5vnt Ekranas Maišelis Automobilio Raktas Fob Keyless mobiliųjų Telefonų Korteles, Privatumo Apsauga

€10.76 €13.45
  • w61959
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


RDA Signalo Blokatorius, Blokuoti Atveju Dėžutė su 5vnt Ekranas Maišelis Automobilio Raktas Fob Keyless mobiliųjų Telefonų Korteles, Privatumo Apsauga

Informacija:

Automobilio Raktas Signalo Blokatorius Nustatyti: automobilis dabar yra pavogtas kas 2 minutes.Nusikaltėliai naudoti pulteliais nuovirų įrankiai kopijuoti ar imituoti savo pulteliais unikalus signalo kodą nuotoliniu būdu prieiti prie jūsų transporto priemonės ar imobilizavimo sistema.Šis raštas dėžutė ir maišelis 5vnt nustatyti yra naudojami blokuojant visus signalus, kai jūs įdėti savo automobilio raktus į jį

Signalo Blokavimo Dėžė: Šis langelis turi tą pačią funkciją kaip ir signalo blokatorius krepšys, kuris gali efektyviai blokuoti signalus ir išvengti transporto priemonių vagystės.Tačiau, skirtingai nei tradicinės signalo blokavimo paketą, šis medinis ir pu odos dėžutė turi stipresnį ekranavimo funkciją, 100% blokuoti visus signalus.Ir išvaizda yra elegantiškas ir stilingas, tai yra prabangus signalo blokatorius, dėžutė, jūs negalite praleisti!

Didelė Talpa: signalo antiblokavimo dėžutės dydis (mln. 6.30 x 4.72 x 3.74 cm, jis gali turėti 2-4 automobilių raktus, todėl visi šeimos nariai " automobilio raktai gali būti sujungti.Prašome patikrinti, modelį ir dydį, prieš perkant ji

RIFD Maišelis: Įrengtas su 5 RIFD mova, skirta dovana klientams.Liniuotas su elektromagnetiniu būdu nepermatomas shield blokuoti signalus iš aukštųjų technologijų pickpockets ir neteisėto elektroninės nuskaitymo prietaisai.Nereikia nerimauti dėl elektroninio sukčiavimo ir vagystės, bet daugiau, mėgautis daugiau patogumo ir komforto, su savo gyvenimo ir kelionės

Daugiafunkcinis: Tai ne tik apsaugos jūsų automobilio raktas signalas, o jūs miego.Ji taip pat gali įdėti savo mobilųjį telefoną į skydas lauke, kai norite užfiksuoti pietų pertrauka be atidarymo skrydžio režimą, ir veiksmingai užkirsti kelią radiacijos žala žmogaus organizmui

Kodėl jums reikia automobilio signalo blokatorius, dėžutė?

Daugiau nei 150.000 automobiliai buvo pavogti Jungtinėse amerikos valstijose praėjusiais metais, jis tapo daugiau nei bet kada svarbu, kad išlaikyti jūsų automobilio raktus saugus.Vagys gali naudoti pulteliais nuovirų įrankiai plačiau, kopijuoti ar imituoti savo pulteliais unikalus signalo kodą nuotoliniu būdu, be jūsų žinios, įgyti prieigą prie jūsų transporto priemonės ar imobilizavimo sistema lengvai.Taip, ji protinga imtis būtinų atsargumo priemonių, siekiant išlaikyti savo automobilį saugiai.

Specifikacija:

Medžiaga: PU

Dėžutės dydis: 16 x 12 x 9,5 cm/6.30 x 4.72 x 3.74 colių

Rankovės dydis: 5.8 x 8.8 cm/2.28 x 3.46 colių

Pakuotė:

1 x Signalo Blokavimo Atveju

5 x RDA Blokavimo Rankovėmis

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kita
  • Tipas: Įrašo Turėtojo & Dozatorius
  • Modelio Numeris: automobilių kovos vagystės signalo blokatorius dėžutę


Žymos: lauke rda, jammer gps blokatorius, radijo signalo blokatoriai, stabdžių rda raktas, kameros signalo blokatorius, electr motoroleris, fob guard, automobilio raktas saugiai, easyguard, 5g mobilųjį telefoną signalo blokatorius dėklas.

Mixteub45
2020-12-29
5/5
Blocks mobile communication. Waifay does not block

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai