Unikalus Dizainas, Odinis Cigarų Atveju Kedro Cigarų Turėtojas Mini Humidoras - Gali būti, klientų amde

€37.83 €68.79
  • w63135
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


PU odos travle cigarų humidoras Su Cutter Medžiaga: Aukštos Kokybės PU Oda Matmenys: 188mm*80mm*45mm Svoris: apie 0,4 kg Talpa: Trys cigarų, arba du cigarus su drėkina juostelės.Priedai: Viena juoda plastiko cigarų pjovimo Spalvų Pasirinkimas: Paprastai, juodos arba rudos spalvos, Individualų spalvos kaip ir jūsų noras Įpakavimas: Juoda Dovanų dėžutė paprastai arba paprasta pakavimo starter edition.Patogus dydžio, Lengva nešiotis cigarai, kai jūs keliaujate

Dėmesio: Ši prekė gali būti pritaikyti,iš vidaus į išorę, kaip matote, odos spalva ir modelis, kišenė dizaino įvairių cigarų pjovimo, savo asmeninį prekės ženklą.Susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums profesionalų sprendimą.

Saugo ją kartu su šiuo meistriškai paruošta, Kilę iš Kinijos senas meistras Hyman039, rankų darbo cigarą kelioninis dėklas; pagamintas pagal Hyman039, visiems Gerbėjai mažame pasaulyje.

Klientų Tarnyba:

Jei jums reikia pagalbos su jūsų pirkti arba turite papildomų klausimų apie bet kokio produkto, prašome susisiekti su mumis per live chat.Tačiau, jei mes ne internetu, prašome siųskite mums elektroninį laišką ir mes atsakysime atgal su jumis per 24 valandas.

Siuntimo Informacija:

Visos prekės yra vežamos iš Kinijos per Kinijos paštu.Jūs taip pat galite pasirinkti, DHL, EMS, Fedex, Honkongas Paštu arba ePacket.Nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite, kad jav laivo prekes per kitas būdas.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Gerbiami Rusijos pirkėjas, prašome pranešti mums visą vardą, kai jūs pateikiate užsakymą, jūsų vardas yra reikalingi ir tada, kai mes laivas prekes jums.

Atsiliepimai, Grįžta ir grąžinimas: s:

Savo 5 pradeda teigiamų atsiliepimų vertina.

Bet kokių daiktų, kurie atvyko sugadintas yra tinkamas pakaitalas.

Jei jūsų netenkina visus elementus, kuriuos gavote ar, jei jūs manote, kad jie neatitinka aprašymas turime būti pranešta per 7 Dienas nuo prekės atvyksta tam, kad būtų imtasi reikiamų veiksmų.


  • Medžiaga: Kedro mediena ir PU odos
  • sąlyga: Nauja
  • Modelio Numeris: LS-120Q
  • Prekės Pavadinimas: AVU
  • Žiedas indikatorius: Iki 59 žiedas
  • Naudojimas: cigarų saugykla
  • Pritaikyti: Priimtinas, kaip jūsų noras
  • Ilgis: Up to 7 inches
  • Balansuoti: 4 Cigarai


Žymos: cigarų pjovimo punch, rinkiniai cigarų, cigarų vamzdis, kedrų, ykpuii cigarų atveju, atveju cigarų, cigarų pjovimo, humidoras lange didelis, atveju zippo, humidoras cigarų humidoras.

Skiranrm
2020-12-16
5/5
This item went beyond my expectations!! The item and the packaging is beautiful and expensive looking. My husband is going to love this! I also paid extra for fast shipping and it did come in a matter of days.
Slivamattos
2020-11-26
4/5
Prima

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai