1m USB 3.1 C Tipo USB-C su USB 3.0 Micro B Duomenų Sinchronizavimo Įkroviklis Keitiklio Kabelį

€5.13 €5.70
  • w65115
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


USB-C C Tipo USB 3.1 Male Į USB 3.0 Male Micro B Įkroviklio, Duomenų Perdavimo Kabelis

Produkto Aprašymas

SuperSpeed USB 3.1 Tipas C (USB-C) Vyrų su USB 3.0 Micro-USB / Micro B Male Sinchr. ir Įkrovimo Kabelis Grįžtamasis Dizainas "Apple" Naujų "MacBook" su 12 colių, Nokia N1, Planšetinį kompiuterį, Mobilųjį Telefoną, Standųjį Diską ir Kito Tipo-C Palaikomi Įrenginiai.

Savybės

SuperSpeed USB 3.1 Tipas C (USB-C) Vyrų su USB 3.0 Micro-USB / Micro B Male Sinchr. ir Įkrovimo Kabelis Grįžtamasis yra ideali papildomų pakeisti jūsų Tablets / Nešiojamieji kompiuteriai / Smartphones / Standžiojo Disko arba kitos Rūšies-C Palaikomi Įrenginiai (NĖRA suderinama su USB 2.0, USB 1.0 Micro-USB / Micro B Moterų Talpyklos).

-Ultra plonas metalinis sąsaja (8.25+/-0.03 * 2.4+/-0.03 mm), tvirtas statybos, jungia lanksčios striukė ir USB 3.1 Type C jungtis su modelio apsauga nuo laidų ištraukimo, kad daro kabelis patikimas veikimas ir patvarus.

-Jungtis kurio vardinė patvarumo 10 000 naudoja, todėl jis pakankamai patikimas net labiausiai reikliems vartotojams.Ypač tinka EMI / RFI Filtras.

-Greito įkrovimo Grįžtamasis: Naujas C tipo jungtis yra grįžtamasis, kamštis abiem būdais, ir suspausti atgal suderinama su esamomis USB 3.0 ir USB 2.0 palaikymas įkrovimo ir sinchronizuoti mobiliuosius įrenginius, siūlo didžiausias duomenų perdavimo greitis iki 5 Gb / s, ir dvikryptis maitinimo apmokestinimo, tai reiškia, kad prietaisas įjungtas į šį male-to-male kabelio galinčią galia prie kito prietaiso.

-Paramos duomenų, garso ir vaizdo, elektra (5 G/S) / galia (3A) / galia (~100W) indeksas pagerėjo.

Suderinamumas

Jungtis 1: USB 3.1 C Tipo Vyras

Jungtis 2: USB 3.0-Micro-B

Ilgis: 3.3 ft (1M)

Kabelio Reitingas: 5 Gb / s duomenų perdavimo sparta

Galios Perdavimas: iki 100W, 3A maitinimo atgaliniu būdu suderinami su USB 3.0 ir USB 2.0 (su adapteriu).

Pakuotės Turinys

1x USB C Tipo 3.1 Male Į USB 3.0 Male Micro B Kabelį


  • Prekės Pavadinimas: NUOLIANXIN
  • Naudoti: MP3 / MP4 Grotuvas
  • USB Tipas: STANDARTAS


Žymos: usb cabl, flash usb, memory stick pro duo adapteris sd lizdas, c usb, usb "flash" diską, c10 tf, 64 gb, originalas, "samsung" sd, U1 32gb, usb stick.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai