300*200*160mm Vandeniui korpusas Atveju Elektroninių kabelių Paskirstymo Projekto Lauko Elektros Prijungimo dėžutė

€12.18
  • w67458
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


300*200*160mm Vandeniui korpusas Atveju Elektroninių kabelių Paskirstymo Projekto Lauko Elektros Prijungimo dėžutė

Aprašymas:

Kabelių paskirstymo dėžutė yra daugiausia naudojama vidaus ir lauko elektros, oro uosto metro stotis, mygtuką lauke, mažos terminalų, signalų važiuoklės, rėlės, davikliai, skaitiklis, ryšių kabelių paskirstymo dėžučių ir kitų įrenginių.

Gaminio Apžvalga:

Plastikinės dėžutės, plastikinės vandeniui ir dulkėms kabelių paskirstymo dėžutė yra naujo tipo korpusu, kuris yra šviesos dydžio, lengva atidaryti, gera apsauga poveikio, lengva įdiegti, turi puikias izoliacines charakteristikas, cheminis atsparumas ir mechaninis ekstruzijos atsparumas!

Struktūrinės charakteristikos:

☆ Montavimui grandinių plokščių gedimą arba DIN bėgelio tvirtinimo komponentai

☆ Viršutinio paviršiaus viršutinis apvalkalas yra suprojektuoti su kreivų paviršių ir turi gražią išvaizdą.

☆ Shell ABS arba polikarbonato termoplastinė liejimo

☆ Apvalkalas yra naudojami siekiant įtvirtinti M4 vario riešuto kevalo kiekviename stulpelyje montuojamas ant viršutinio dangtelio specialios paviršiaus purškimas gydymas ir plombavimas.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką pagal atšiaurių aplinkos aukštos temperatūros ir oro drėgmės ir įvairių koroziją.

☆ Sienos tvirtinimo skyles ir dangtelio varžtas skylės yra ne vandeniui griovelis, kuris yra labiau palankios būsto antspaudas

☆Viršuje viršutinis dangtis yra bosas, už grandinės plokštės montavimas

☆Viršutinio paviršiaus viršutinis dangtelis gali būti pažymėtas arba membrana mygtuką, ir langas taip pat gali būti iškelta čia.

☆ varžtas padengti gali padaryti, kad viršutinis ir apatinis korpusas tvirtinimo varžtai nekiltų

Techniniai Parametrai:

☆ Apsaugos lygis: IP65

☆ Atsparumas smūgiams: ABS: IK07 PC: IK08

☆ Temperatūros diapazonas: ABS: -20 ° C ~ 60 ° C VNT: -40 ° C ~ 120 ° C

☆Gaisro reitingas: ABS: UL94-akcijos HB; PC: UL94-V2

Naudojimo instrukcijos:

☆ Nustatyti įrangos specifikacijas, parinkti tinkamus plastiko atsparus vandeniui langelį arba stebėti specialios vandeniui langelį.

☆ Pasirenkant medžiagas naudoti, ar tai yra normalu, lauko aplinkai, vandeniui arba ėsdinančios svetainės naudojimą (pavyzdžiui, vandeniui geležies box / geležies box / plastiko atsparus vandeniui box / nerūdijantis plienas atsparus vandeniui box (dažyta / spray) medžiagos, vandeniui atspari dėžutė.

☆ Įrengimo reikalavimai, pvz., mažos vandeniui lauke tvirtinimas prie sienos, cilindriniai polių hoopas montavimas, grindų-nuolatinis pagrindinių nerūdijančio plieno (dažyta / spray) vandeniui lange diegimo ir naudojimo.

Apie Atsiliepimą:

Mieli draugai: Sveiki atvykę į mano parduotuvę, ačiū!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, pardavėjams, jei jus tenkina prekių, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių skatinti, jei nesate 100% patenkintas produktu, būtinai susisiekite su manimi, prašome, tiesiog paspauskite blogas peržiūros.Manau, mes galime išspręsti šią problemą kartu.

Kokybės užtikrinimas:

1.Vienerių metų garantija.

2.Jei prekė yra su trūkumais gavusi, ji turėtų būti per 7days nuo gavimo datos keitimosi naują (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo.Pirmą 1 mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos(iš jav į savo vietą);Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.Vieną mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie, atgal kaip įmanoma greičiau.

5.Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

Susisiekite Su Manimi:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per Trademanager.


  • Custom: Prieinama
  • Medžiaga: ABS
  • Modelio Numeris: Kita
  • Svoris: 1.4kg
  • Demension: 300*200*160mm
  • spalva: Kaip nuotraukos rodo,


Žymos: foamer pieno, išgyvenimo lauko langelį, vandeniui korpusas kabeliai, šaudmenų dėžutės, profesionalus elektronikos talpyklos, didelis projektas, talpyklos, din talpyklos "pasidaryk pats", išorės elektros talpyklos, byla telefono, aliuminio korpusas, elektroninių.

Kotenokkristi
2020-11-25
5/5
Order received quickly and meets my expectations
Samantha Farley
2020-11-18
5/5
Very good quality
Almost Heaven78
2020-09-20
5/5
Perfect, box of good quality
Wdinoulis
2020-09-19
5/5
sturdy and useful

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai