Pet Šuo, Katė, Šėrimo Priminimas Naminių Gyvūnėlių Šėrimas Diagramos Vyresnio Amžiaus Lipdukas Kasdien Nuoroda Diagramos 3 Kartus Per Dieną Priminimas Mažylis/Vaikams/Senas

€5.75 €9.28
  • w68454
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Kulka Taškų:

1、asy Šėrimo Įrašymo Plokštė: Šių stumdomas mygtukai gali padėti jums ir jūsų šeimai, ir stebėti, kada maitinti šunį.Žalia spalva reiškia, kad šuo buvo šeriami, kuris yra geras būdas padėti mums su mūsų pet atsakomybė.

2、lti-panaudojimas: Tinka priminti, augintiniai, pavyzdžiui, kačių ir šunų, ar vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms maitinti, vartoja vaistus ir padėti mums įrašoma, ar kiti projektai būtų atlikti laiku.

3、Išvengti Nutukimo ar Overfeeding: Priminti, kad išvengti overfeeding, 2 kartus per dieną, siekiant apsaugoti jūsų augintinį nuo persivalgymo ir sumažinti pavojų su nutukimu.

4、Įvairių Pavadinimų Pasirinkti: galite pasirinkti labiausiai tinkamas pavadinimas įklijuoti į priminimą ir parašyti augintinio vardą.Net su keliais augintiniai, jums nebus supainioti.

5、Paprastas Įrengimas: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS, ji gali būti pritvirtinta prie paviršiaus šaldytuve ar keraminės plytelės, yra keturi magnetai ant nugaros, ir du lipdukai gali būti ant nemetalinių paviršių.

Savybės:

1. Lengva Maitinti Įrašymo Plokštė: Šių stumdomas mygtukai gali padėti jums ir jūsų šeimai, ir stebėti, kada maitinti šunį.Žalia spalva reiškia, kad šuo buvo šeriami, kuris yra geras būdas padėti mums su mūsų pet atsakomybė.

2. Daugiafunkcinis panaudojimas: Tinka priminti, augintiniai, pavyzdžiui, kačių ir šunų, ar vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms maitinti, vartoja vaistus ir padėti mums įrašoma, ar kiti projektai būtų atlikti laiku.

3. Išvengti Nutukimo ar Overfeeding: Priminti, kad išvengti overfeeding, 2 kartus per dieną, siekiant apsaugoti jūsų augintinį nuo persivalgymo ir sumažinti pavojų su nutukimu.

4. Įvairių Pavadinimų Pasirinkti: galite pasirinkti labiausiai tinkamas pavadinimas įklijuoti į priminimą ir parašyti augintinio vardą.Net su keliais augintiniai, jums nebus supainioti.

5. Lengvas Montavimas: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS, ji gali būti pritvirtinta prie paviršiaus šaldytuve ar keraminės plytelės, yra keturi magnetai ant nugaros, ir du lipdukai gali būti ant nemetalinių paviršių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS ir PP

Dydis: apie 16*12*0.85 cm/6.30*4.72*0.33 colių

Svoris: apie 120 g

Pareigos: priminti pamaitinti katės ir šunys ir kiti gyvūnai/vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms maitinti arba vartoti vaistus/kitos bloknotais.

Naudojimas: naudoti paprasta spalvų kodavimo padėti stebėti, ar tikslas yra baigtas, du kartus per dieną, baigus tikslas, perkelkite slankiklį į dešinę.

Pakavimo Sąrašas:

1*Šunų Šėrimo Priminimas


  • Medžiaga: ABS ir PP
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: tu pašarų šuo, mirguliavimas ir blizgesį mergina, stabdžių augintiniai, cams augintiniai, ryšiai augintiniai, veido kaukė medikas, katė iq žaislas, barbi marškinėliai, bell kačių maistas, šuo.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai