Naujai PASIDARYK pats Gyvis Paukščių Lizdą Paukštis Namas Medinis Birdhouse Medžio masyvo Paukštis Namas Skaidrus TE889

€11.85 €19.11
  • w69784
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Naujai PASIDARYK pats Gyvis Paukščių Lizdą Paukštis Namas Medinis Birdhouse Medžio masyvo Paukštis Namas Skaidrus TE889

Aprašymas:

Medžiaga: Kinijos eglės

Dydis: parodyta nuotraukoje

Specifikacija:

PASIDARYK pats gyvis lizdavietes

Nuostabi nuleidžiamasis savo mėgstamą laukinių paukščių!Vaikai ir augintiniai taip pat norėtų, kad jų paukščių kelių cm atstumu nuo jų veidus.Permatomas lipdukas leidžia lengvai stebėti paukščio lizdą iš vidaus netrikdant paukščių.Duoti paukščių sweet home ir stebėti jų natūralių buveinių.

Geriausios dovanos paukščiai

Žiūrėti spalvinga laukinių paukščių iš arti.Tiesiog sėdėti savo namuose ir mėgautis įdomus tepimas laukinių paukščių.Tinka amadinų, cardinals, geniai, Jay Chou, bluebirds, robins, goldfinches ir šimtai kitų paukščių!

Puikus dekoro

Klasikinis medienos-kaip namas dizainas ir novatoriškas stick dizainas leidžia lengvai paukščių poilsio bei tuo pačiu metu, kad šiek tiek skirtumą į jūsų namus.

Daug pramogų organizavimo veikla

Jūs galite sėdėti ir grožėtis, maitinimosi ir perinčių paukščių gamtinę aplinką, teikti momentinių pramogos jums ar jūsų šeimai ir vaikams.

Lengva surinkti ir įdiegti

Naudoti, atsparus oro įsiurbimo puodeliai apsaugoti jį tvirtai už windows ar kiemo durų.Paprasta surinkti ir sumontuoti.Tinka tipiškas kieme paukščių.Tegul birdwatchers visų amžiaus grupių būti žavi, gyvenimo.

1 x lizdavietes


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Mediena


Žymos: narvas plastiko, paukščių pakaba, papūga virvė, vaikai medinis paukštis namas, birdhouse mediniai, meilės guolį, "pasidaryk pats" mediniai "pasidaryk pats" namo, birdhouse "pasidaryk pats", paukščių narvas vandens, mediniai paukščių namai "pasidaryk pats".

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai