360 Laipsnių Nuotolinio valdymo Kontrolės Paieškos Jūrų Prožektorius 100W Vietoje priekinis žibintas, Ieškantiems Šviesos Jachta SUNKVEŽIMIŲ Žvejybos Valtys

€88.65 €93.32
  • w70489
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


{infomodule}

- APRAŠYMAS:

Klasikinio stiliaus nuotolinio valdymo prožektorius leidžia jachtos elegantiškas.Ji taikoma, kai pasaulyje pirmaujanti xenon apšvietimo technologiją, ir šviesos spinduliai yra netoli spalvos, saulės šviesa, baltos spalvos.Šios rūšies balta šviesa gali plačiai išplėsti požiūrį į nakties sąlygomis, ir aiškiai patvirtina, vandens valstybės tam, kad užtikrinti saugaus vairavimo nakties sąlygomis.Ji tiekia geriausią apšvietimo efektas ir atstumą.Jungiklis taikoma aukštųjų technologijų pultelio dizainas ir jaučiasi gana gerai.Būsto naudoja kūno ir turėti aukštą antioxidativity ir atsparumas smūgiams.Ji taip pat gali dirbti tokioje lietaus priešišką aplinką.Aukštos kokybės ir aukšto lygio manufaturing reikalavimas juos patvarus, saugus ir patikimas.

- PRAŠYMAS:

Romote kontrolės prožektorius gali atlikti omnibearing, multi-kampiniai ir tolimojo apšvietimo užduotis, tai galingas ophthalmacrosis vandens operacijos jachta, apsauga, jūrų policijos, žvejyba, valtys ir kt.

- SPECIFIKACIJOS:

◆ Apšvietimo Apšvietimo:

※ Lemputės Galia: 100W

※ Šviesos Srautas: 2500LM

※ Spalvos Temperatūra: 3200K (Jo apšvietimo approches spalvos tempreture iš ferfect saulės spindulių vidurdienį)

※ Darbo Laikas: daugiau nei 1500 valandų

◆ Apšvietimo Atstumas:

Ši šviesa yra didesnis apšvietimo diapazonas, toliau atstumą ir didesnį skaistį.Ji turi geriausia patogus apšvietimo efektas.Ji turi didelę nuomone, kuri atneš jums unprecesented komfortą.

◆ Apšvietimo Kampas:

Ji gali pasukti nuotolinio valdymo pulteliu, kaip už savo reikalavimą, ir turi variklio apsaugos, su anti-per nuotolinio valdymo pultą, gali į kairę ir į dešinę pasukti per 360 laipsnių, ir aukštyn ir žemyn, pasukti per 72 laipsnį.

◆ Įrengimas:

Savo bazės, tiesiogiai pritvirtintų ant jachtų, patogiai ir tvirtai.

◆ Jungtis:

Po įdiegimo, raudona linija prisijungia prie teigiamo poliškumo, ir juoda linija jungia neigiamas poliškumas.

◆ Nuotolinio Valdymo Instrukcijos:

Atidarykite nuotolinio valdymo mygtuką, jis pradeda pastovus apšvietimas spinduliuote.Tada galite paspausti △aukštyn/▽žemyn/kairėn/dešinėn keisti šviesos kryptimi spinduliuote.Kai jūs palieskite mygtuką IŠJUNGTI, nuotolinio valdymo sustojo.

- PAKUOTĖ:

1 x Nuotolinio Valdymo Prožektorius

- PASTABA:

1. Nuotolinio valdymo prožektorius yra DC12V nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis, taigi baterijos su kitos įtampos ar kitų AC power suply negali būti naudojamas.

2. Siekiant išvengti suvartojamos elektros energijos, jungiklis turi išjungti per dieną.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.


  • Spalvos Temperatūra: 5000k
  • Automobilio Modelis: 1
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Įtampa: 12V
  • Galia: 1
  • Prekės Pavadinimas: Audew
  • Automobilių Prekės Ženklas: 1
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: ekrano testas, audew šuolis starteris, LM10, mažas paieška šviesa, valdybos powerbank 18650, titano fakelas, sunkvežimis, 7 sunkvežimių šviesos, pirštų atspaudų sienos, kp39.

Beloyarskaya Ole
2020-10-14
5/5
All is Perfect. Very Faast:)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai